Αρχική Εκδηλώσεις Ξεκινάει το Πατρινό Καρναβάλι 2013

Ξεκινάει το Πατρινό Καρναβάλι 2013

Πατρινό καρναβάλι - ΤελάληςΣε ρυθμούς καρναβαλικούς συντονίζεται η Πάτρα από το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιανουαρίου με την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2013, που θα εγκαινιάσει τη φετινή καρναβαλική περίοδο, η οποία θα μας χαρίσει δυο μήνες δυνατών συγκινήσεων και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Μαρτίου.

Ωστόσο το κλίμα θα αρχίζει να προθερμαίνεται με την περιοδεία του μουσικού άρματος με τη φωνή του τελάλη από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στους δρόμους της Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών καθημερινά το μουσικό άρμα από την Τετάρτη και ο τελάλης ως φυσική παρουσία από την Παρασκευή το απόγευμα και όλο το Σάββατο, όπως το επιβάλλει κάθε χρόνο το έθιμο, θα αρχίσει να μεταφέρει από άκρη σε άκρη τη χαρμόσυνη είδηση της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, με το γνωστό περιπαιχτικό του τρόπο.

Οι δράσεις το Σάββατο θα αρχίσουν από τις 11  το πρωί και θα ολοκληρωθούν αργά τη νύχτα επιφυλάσσοντας απροσδόκητες συναντήσεις με το κέφι και την ευρηματικότητα, μεταφέροντας σε όλη την Ελλάδα το χαρμόσυνο μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Με έμφαση στις δράσεις για παιδιά όπου αντικατοπτρίζεται η μοναδική μαγεία του Καρναβαλιού των Μικρών, με μουσικές δράσεις, συναυλίες συγκροτημάτων, χορό, παιχνίδια κρυμμένου Θησαυρού, θέατρα δρόμου, πρωτότυπες δράσεις από πολιτιστικούς και άλλους συλλόγους, με Graffiti- Skate και πολλές άλλες εκπλήξεις θα γεμίσουμε με χαμόγελο, ατέλειωτη κίνηση, χρώμα, εξωστρέφεια και ζωή την Πάτρα πυροδοτώντας το καρναβαλικό όνειρο.

Το απόγευμα θα συντονιστούμε στους ρυθμούς του δημοφιλούς νεανικού συγκροτήματος Vegas από την Αθήνα, ενώ το βράδυ θα υποδεχτούμε και θα «δοξάσουμε» το Βασιλιά Καρνάβαλο. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Πατρέων θα κηρύξει την επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού και όλοι μαζί θα δηλώσουμε «αθεράπευτα»  παρόντες στην πλατεία της Καρναβαλικής Πρωτεύουσας. Η καρναβαλική ατμόσφαιρα θα διατηρηθεί ως αργά τη νύχτα με djs.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.