Αρχική Διεθνή O Ελληνοαμερικανός John Catsimatidis υποψήφιος για νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης

O Ελληνοαμερικανός John Catsimatidis υποψήφιος για νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης

‘Ισως να έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Ελληνοαμερικανό, καθώς έγινε γνωστό ότι ο νυν δήμαρχος Bloomberg δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Εδώ και χρόνια, ο ομογενής Τζον Κατσιματίδης (John Catsimatidis) βρισκόταν ανάμεσα στα ονόματα εκείνα που «έπαιζαν» για το χρίσμα του δημάρχου της Νέας Υόρκης, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε και αποσυρόταν.

Τώρα, φαίνεται ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Ελληνοαμερικανό, καθώς έγινε γνωστό ότι ο νυν δήμαρχος Bloomberg δεν θα ξαναείναι υποψήφιος.

Όπως είπε ο κ. Κατσιματίδης, η μόνη περίπτωση να αποσυρθεί θα ήταν αν έβαζε υποψηφιότητα ο Επίτροποςτης Αστυνομίας, Raymond Kelly.

Το 2011, σε συνέντευξή του με τον Greek Reporter, παραδέχτηκε ότι σκεφτόταν σοβαρά να δοκιμάσει την τύχη του στον ρόλο του δημάρχου.

Πατώντας στα χνάρια του Michael Bloomberg, o Κατσιματίδης είναι πρώην Δημοκρατικός.

Σήμερα, βρίσκεται στην θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας τροφίμων Red Apple Group και είναι από τους πλουσιότερους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, με περιουσία που ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια. Στον επιχειρηματικό όμιλό του συμπεριλαμβάνονται 400 βενζινάδικά ενώ ο ίδιος ασχολείται και με το real estate.

Επίσης, έχει ηγετική θέση και στην παγκόσμια ορθόδοξη κοινότητα, φέρνοντας κοντά χριστιανούς, καθολικούς και εβραίους πιστούς από το πόστο τού προέδου της Επιτροπής Θρησκευτικής Ελευθερίας.

πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.