Αρχική Εκδηλώσεις Info-point από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων στην...

Info-point από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων στην Πλατεία Συντάγματος

Στο πλαίσιο του Προγράμματος για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη για την περίοδο των γιορτών, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ) εγκατέστησε και λειτουργεί νέο info-point στην Πλατεία Συντάγματος.
Στόχος της λειτουργίας του info-point στην Πλατεία Συντάγματος, που θα διατηρηθεί για όλη την περίοδο των γιορτών και ενδεχομένως και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι η πληροφόρηση και ενημέρωση όλων των ξένων και Ελλήνων επισκεπτών για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί σε κεντρικά σημεία των Αθηνών για την περίοδο μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2013.
Επιπρόσθετα το εκπαιδευμένο προσωπικό του info-point της ΕΑΤΑ θα διανέμει πλούσιο ενημερωτικό υλικό για την Αθήνα, για τις τουριστικές υπηρεσίες, τις υποδομές, τα αξιοθέατα και τις διοργανώσεις εκδηλώσεων ή άλλων happenings στην πόλη αυτό το διάστημα καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που μπορεί να διευκολύνει τους επισκέπτες στο να γνωρίσουν καλύτερα την Αθήνα και να πληροφορηθούν υπεύθυνα και αξιόπιστα για τις επιλογές που υπάρχουν.
Υπενθυμίζεται ότι ο παλμός των γιορτών δίνεται από τις πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος. Μοναστηρακίου καθώς και στον πεζόδρομο του Απ. Παύλου, ενώ παράλληλα η γιορτή απλώνεται και σε 26 άλλες γειτονιές, 13 κέντρα πολιτισμού, με 550 καλλιτέχνες και 200 παιδαγωγούς.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στις 19.00,  με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, να δίνει το «σύνθημα» για τη φωταγώγηση της πόλης από την πλατεία Συντάγματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.