Αρχική Εκδηλώσεις Η Τεχνόπολη μεταμορφώνεται σε εργοστάσιο Χριστουγέννων

Η Τεχνόπολη μεταμορφώνεται σε εργοστάσιο Χριστουγέννων

Η Τεχνόπολη μεταμορφώνεται σε εργοστάσιο ΧριστουγέννωνΗ «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» ζωντανεύει για μικρούς και μεγάλους!
Η Τεχνόπολη μεταμορφώνεται σε εργοστάσιο Χριστουγέννων

Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων σας προσκαλεί να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να ξετυλίξετε τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου. Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με μία σειρά ποιοτικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές σε προσιτές τιμές!

Οι εξωτερικοί χώροι της Τεχνόπολης θα μεταμορφωθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο με 3 διαφορετικά καρουζέλ: αμαξάκια αντίκες για τους μικρούς μας φίλους, ιπτάμενο καρουζέλ για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και το κλασικό καρουζέλ με μεγάλα άλογα κατάλληλα και για ενηλίκους.

Στις αίθουσες θα φιλοξενηθεί ένα από τα μεγαλύτερα στεγασμένα παγοδρόμια της Αθήνας διαστάσεων 300μ., η γωνιά του Αϊ Βασίλη και το εργοστάσιο παιχνιδιών για να δημιουργήσετε τα δικά σας στολίδια και παιχνίδια. Στην Παραμυθούπολη μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο και να βρεθούν ανάμεσα σε γνωστούς ήρωες παραμυθιών υπερφυσικού μεγέθους. Θεάματα και δωρεάν σεμινάρια από ζογκλέρ, ισορροπιστές, ξυλοπόδαρους και μίμους της ομάδας CircusDayz θα δώσουν ζωντάνια στη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία της Τεχνόπολης.

Στον προαύλιο χώρο θα λειτουργήσει μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά! Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν στολίδια για το δέντρο τους, χριστουγεννιάτικα είδη και χειροποίητες κατασκευές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Ζεστό κρασί, λουκουμάδες, μυρωδάτα τσουρέκια, πολλές γιορτινές λιχουδιές και γεύσεις θα πωλούνται στο χώρο.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα στο Γκάζι με στόχο οι μικροί να χαρούν και οι μεγάλοι να γίνουν για λίγο παιδιά!

Ελεύθερη είσοδος στο χώρο
Τιμές:
2€ / άτομο στα: καρουζέλ, παγοδρόμιο, παραμυθούπολη
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές: 12.00 -22.00, Αργίες, Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 00.00

Συνδιοργάνωση:MagicSky
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518
info@athens-technopolis.gr
www.technopolis-athens.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.