Αρχική Φορείς Τις ηγεσίες των κομμάτων για την αναγκαιότητα αναβάθμισης του ρόλου του ΕΟΤ...

Τις ηγεσίες των κομμάτων για την αναγκαιότητα αναβάθμισης του ρόλου του ΕΟΤ ενημερώνει ο σύλλογος υπαλλήλων του οργανισμού

Συγκεκριμένα σύμφωνα με επίσημμη ενημέρωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ, ενόψει της διαδικασίας αναδιάρθρωσης των φορέων του δημοσίου, η οποία αφορά άμεσα και τον ΕΟΤ, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 3-12-2012 αποφάσισε να ζητήσει τη συνεργασία και την παρέμβαση των πολιτικών κομμάτων .
 
Στο πλαίσιο της απόφασης αυτής το Διοικητικό Συμβούλιο συναντήθηκε την Τρίτη 4-12-2012 με  τη «Δημοκρατική Αριστερά» (ΔΗΜΑΡ) και την Πέμπτη 6-12-2012 με το «Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς» (ΣΥΡΙΖΑ).
 
Στη συνάντηση με τη ΔΗΜΑΡ διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ένα άρτια στελεχωμένο και πλήρως ενημερωμένο για τα ζητήματα του τουρισμού πολιτικό επιτελείο που όχι μόνο αναγνώρισε την καθοριστική συμβολή του ΕΟΤ στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας αλλά υπερθεμάτισε για την αναγκαιότητα της αναβάθμισης του ρόλου του, την οποία υποστηρίζει η ΔΗΜΑΡ σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο, λόγω της συμμετοχής της στη διαδικασία χάραξης της κυβερνητικής πολιτικής της χώρας.
 
Στη συνάντηση με το ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ένα υπό διαμόρφωση πολιτικό επιτελείο το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία του συστηματικού σχεδιασμού της πολιτικής του κόμματος για τον τουρισμό.  Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν με προσοχή τις θέσεις του Συλλόγου και σε συνδυασμό με τις επιστημονικές μελέτες και έρευνες που τους καταθέσαμε απέκτησαν, όπως δήλωσαν, σημαντικές γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να διατυπώσουν την τελική πολιτική τους πρόταση για τον τουρισμό.
 
Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία καθορισμού ημερομηνίας για τις συναντήσεις με τα κόμματα «ΠΑΣΟΚ», «Νέα Δημοκρατία», «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και «ΚΚΕ».
 
Οι συναντήσεις αυτές, που στόχο έχουν να ενημερώσουν τα πολιτικά κόμματα για τη συμβολή του ΕΟΤ στην τουριστική ανάπτυξη πετυχαίνουν κάτι ακόμα σημαντικότερο, να πείσουν σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο για την αναγκαιότητα της ενίσχυσης του ΕΟΤ και της αναβάθμισης του ρόλου του.                  
 
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
Κωνσταντίνος    Ράντος                            Σπυρίδων Ευαγγελάτος
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.