Αρχική Κύπρος Ο Γενικός Διευθυντής του Κ.Ο.Τ, κ. Μάριος Χαννίδης, εξελέγη Αντιπρόεδρος της...

Ο Γενικός Διευθυντής του Κ.Ο.Τ, κ. Μάριος Χαννίδης, εξελέγη Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού.

Celestyal Cruises

Σημαντική επιτυχία για την Κύπρο αποτελεί η εκλογή του γενικού διευθυντή του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (Κ.Ο.Τ) Μάριου Χαννίδη, στη θέση του Aντιπροέδρου του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού.
Ανακοίνωση του Κ.Ο.Τ αναφέρει ότι η εκλογή του κ. M. Χαννίδη από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (European Travel Commission – ETC), έγινε για την περίοδο 2012-2013. Την εκλογή του κ. K. Χαννίδη χαιρέτισε σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κ.Ο.Τ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού, κ. Εντουάρντο Σανταντέρ.

Ο κ. M. Χαννίδης δήλωσε ότι από τη θέση του Αντιπροέδρου αυτού του σημαντικού Ευρωπαϊκού Οργανισμού, θα εργαστεί σκληρά, με επαγγελματισμό και αφοσίωση, για την υλοποίηση των στόχων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι «η προσπάθεια προώθησης της Ευρώπης σε τρίτες χώρες θα συνεχιστεί και θα εντατικοποιηθεί, κάτι πολύ σημαντικό και για την Κύπρο, ιδιαίτερα τώρα που ο Κ.Ο.Τ καταβάλλει προσπάθειες ανάπτυξης νέων αγορών από τρίτες χώρες».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού ιδρύθηκε το 1948 και αριθμεί 35 χώρες-μέλη μεταξύ των οποίων και η Κύπρος (26 χώρες μέλη ΕΕ και εννέα άλλες ευρωπαϊκές. χώρες). Τα μέλη εκπροσωπούνται στην Επιτροπή από τους αντίστοιχους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού. Σκοπός της είναι η προβολή και προώθηση της Ευρώπης ως τουριστικού προορισμού σε τρίτες χώρες. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού παρέχει επίσης υπηρεσίες ερευνών αγοράς και ηλεκτρονικού μάρκετινγκ στα μέλη της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.