Αρχική Τουρισμός Νέος Γενικός Γραμματέας στον ΕΟΤ

Νέος Γενικός Γραμματέας στον ΕΟΤ

Πάνος ΛειβαδάςΗ υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Νίκου Καραχάλιου.
Νέος γενικός γραμματέας στον ΕΟΤ αναλαμβάνει ο Πάνος Λειβαδάς, πολιτικός επιστήμονας και επικοινωνιολόγος.

Ο Πάνος Λειβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1983 και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Φλώριδας και στο Πανεπιστήμιο Hofstra, στις ΗΠΑ.
Οι μεταπτυχιακές του σπουδές έγιναν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Master το 1996 και Διδακτορικό το 2007), με αντικείμενο την «Εκλογική Συμπεριφορά».
Από το 1987 έως το 2004 εργάστηκε, ως τεχνοκράτης, στον ιδιωτικό τομέα. Τον Μάρτιο του 2004 ανέλαβε γενικός γραμματέας Ενημέρωσης στο υπουργείο Επικρατείας και αργότερα Εσωτερικών. Εργάστηκε για την Ελλάδα σε κρίσιμα ζητήματα, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, η αναδιοργάνωση των γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στο εξωτερικό, συμβάλλοντας σημαντικά στην αλλαγή της εικόνας της χώρας μας. Επίσης εργάστηκε σε θέματα, που σχετίζονται  με τη προβολή της Ελλάδας στη Κίνα, τις ενεργειακές συμφωνίες με Ρωσία, Βουλγαρία, Ιταλία καθώς και τη παγκόσμια επικοινωνιακή εκστρατεία για τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.
Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.