Αρχική Οικονομία «Λουκέτο» βάζουν τα φαρμακεία Δευτέρα και Τρίτη

«Λουκέτο» βάζουν τα φαρμακεία Δευτέρα και Τρίτη

Κλειστά θα είναι τη Δευτέρα και την Τρίτη τα φαρμακεία όλης της χώρας, ενώ σταματούν ξανά τη χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
 
«Ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να είναι ασυνεπής. Μας χρωστάει 300 εκατομμύρια ευρώ από το 2011. Αν ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ας βγουν να πουν στον κόσμο ότι όποιος έχει χρήματα έχει και υγεαί»  δήλωσε στη τηλεόραση του Mega ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ.Αμπατζόγλου.
 
Ωστόσο οι φαρμακοποιοί στα Χανιά, παρά το ότι αποφάσισαν να συνταχθούν με την πρόταση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τη 48ωρη απεργία τη Δευτέρα και την Τρίτη, δεν θα αναστέιλουν τη χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
 
«Η απόφαση λήφθηκε θέλοντας να δώσουμε πίστωση χρόνου για μια τουλάχιστον εβδομάδα στον ΕΟΠΠΥ, ενώ σαν κλάδος τοπικά, αναγνωρίζουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί ασφαλισμένοι λόγω της οικονομικής κρίσης» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου φαρμακοποιών των Χανίων Τάσος Βάμβουκας.
 
Το επόμενο Σάββατο οι φαρμακοποιοί θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
 
Πηγή www.voria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.