Αρχική Φορείς Πρόεδρος του ΣΕΤΕ: Καθοριστικό βήμα στη μαραθώνια πορεία μεταμόρφωσης της ελληνικής...

Πρόεδρος του ΣΕΤΕ: Καθοριστικό βήμα στη μαραθώνια πορεία μεταμόρφωσης της ελληνικής οικονομίας η συμφωνία του Eurogroup

Ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΣΕΤΕ«Ως ένα καθοριστικό βήμα στη  μαραθώνια πορεία μεταμόρφωσης της ελληνικής οικονομίας από σοβιετικού τύπου σε σύγχρονη ευρωπαϊκή» χαρακτήρισε τη χθεσινή συμφωνία του Eurogroup, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.
 
«Ο τουρισμός μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην τιτάνια αυτή προσπάθεια.  Η βελτίωση της εικόνας της χώρας μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα την τουριστική ζήτηση και το επενδυτικό ενδιαφέρον. Αρκεί από σήμερα κιόλας, να ξεκινήσει η κυβέρνηση συνεργασίας, με την ίδια αποφασιστικότητα, την άμεση υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και την ουσιαστική στήριξη στρατηγικών τομέων με δυναμισμό και προοπτική όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία και οι εξαγωγές μας. Πρέπει τώρα να πιστέψουμε ξανά στις δυνάμεις μας, στη νέα γενιά και να προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι με όραμα, νέα νοοτροπία, ποιότητα, σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά» συμπλήρωσε ο κ. Ανδρεάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.