Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Καθορισμός προσωρινής διαδρομής λεωφορείου για το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 λόγω διακοπής...

Καθορισμός προσωρινής διαδρομής λεωφορείου για το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 λόγω διακοπής της λειτουργίας σταθμών μετρό στο κέντρο της Αθήνας

Για την διευκόλυνση της μετεπιβίβασης του επιβατικού κοινού μεταξύ των γραμμών μετρό 2 & 3 ανακοινώνεται από τον ΟΑΣΑ ο καθορισμός προσωρινής διαδρομής λεωφορείου μεταξύ των Σταθμών Μετρό «ΛΑΡΙΣΗΣ» και «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ» για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού μόνο για το Σάββατο 17η Νοεμβρίου 2012 από ώρα 12:00 μ.μ. έως πέρατος των μέτρων της ΕΛ. ΑΣ. 

Η γραμμή θα έχει αφετηρία στο Σταθμό Λαρίσης στην αφετηρία των Α15,  Β15 & Ε15 και θα είναι κυκλική ως προς τον Σταθμό Κεραμεικού χωρίς να πραγματοποιεί στάσεις παρά μόνο στην στάση «ΠΑΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑ» επί της οδού Πειραιώς, μεταξύ Ερμού και Βουτάδων για επιβίβαση και αποβίβαση.

Διαδρομή: Από Δηληγιάννη (ΑΦΕΤΗΡΙΑ Α15, Β15 & Ε15), αναστροφή στον φωτεινό σηματοδότη στην Πλ. Λαρίσης, συνέχεια Δηληγιάννη, Πλ. Καραϊσκάκη, δεξιά Αχιλλέως, αριστερά Κολοκυνθούς, δεξιά Πειραιώς, αριστερά Ηρακλειδών, κάτω από Γέφυρα Πουλοπούλου, αριστερά Περσεφόνης, δεξιά Πειραιώς, δεξιά κυκλικά Πλ. Ελευθερίας (Κουμουνδούρου), Μυλλέρου, δεξιά Αχιλλέως, Πλ. Καραϊσκάκη, δεξιά Δηληγιάννη έως την Αφετηρία των Α15, Β15 & Ε15.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.