Αρχική Τουρισμός Ενδιαφέρον των Ρώσων για τουρισμό στην Τριφυλία, Μεσσηνίας

Ενδιαφέρον των Ρώσων για τουρισμό στην Τριφυλία, Μεσσηνίας

Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται ότι υπάρχει από Ρώσους τουρίστες για την περιοχή της Τριφυλίας, και ήδη έχουν γίνει συμφωνίες – γεγονός ιδιαίτερα αισιόδοξο, όπως μας λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, Γεωργία Χριστόδουλου.

«Εντονο ενδιαφέρον υπάρχει από ρώσικα τουριστικά γραφεία για την περιοχή μας. Αυτό οφείλεται στις πολύ καλές εντυπώσεις από τις υποδομές που γνώρισαν οι προηγούμενοι Ρώσοι τουρίστες που επισκέφτηκαν την περιοχή μας τα προηγούμενα χρόνια. Ετσι έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και μπορούμε να πούμε ότι η περιοχή μας είναι πόλος έλξης. Ηδη υπάρχουν συμβόλαια που έχουν κλειστεί για την περιοχή, και μάλιστα έχει έρθει και δεύτερο τουριστικό πρακτορείο.  Επίσης η δημιουργία γραμμής σύνδεσης με Λονδίνο και Μιλάνο -με τις EasyJet και Ryanair αντίστοιχα- υψώνει αρκετά τον πήχη των προσδοκιών για τη φετινή περίοδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.