Αρχική Ξενοδοχεία Το πρώτο Φεστιβάλ θαλασσινών γεύσεων «Μύρισε Θάλασσα» συνεχίζεται κάθε βράδυ στο All...

Το πρώτο Φεστιβάλ θαλασσινών γεύσεων «Μύρισε Θάλασσα» συνεχίζεται κάθε βράδυ στο All Day Gourmet Restaurant Olive Garden στο Roof-top του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ

Δεδομένης της μεγάλης και ένθερμης ανταπόκρισης του Αθηναϊκού κοινού και των ενοίκων του Ξενοδοχείου, αλλά και της επιθυμίας του ξενοδοχείου να στηρίξει την Ελληνική φρέσκια θαλασσινή παραγωγή, η διάρκεια του πρώτου φεστιβάλ θαλασσινών γεύσεων με τίτλο «Μύρισε Θάλασσα», συνεχίζεται κάθε βράδυ και για όσο διάστημα ο καλός καιρός το επιτρέπει, στο All Day Gourmet Restaurant Olive Garden, στο Roof-top του Ξενοδοχείου Τιτάνια.
 
Με σύμμαχο τις ηλιόλουστες καλοκαιρινές ημέρες, αλλά κυρίως τη μοναδική σχέση ποιότητας/τιμής, το φεστιβάλ έχει σημειώσει εξαιρετική επιτυχία σε όλες τις ηλικίες καθώς προσφέρει αυθεντικές σπιτικές θαλασσινές γεύσεις με αγγίγματα gourmet από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.
 
Έτσι, το εντυπωσιακό Οlive Garden, με την ομορφότερη βεράντα της πόλης, υπηρετώντας με συνέπεια τις value for money υπηρεσίες για τις οποίες φημίζεται, προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές για όποιον επιθυμεί να γευτεί φρέσκα Ελληνικά ψάρια και θαλασσινά σε προσιτές τιμές.
 
Κάθε επισκέπτης, μπορεί να απολαύσει ένα ολοκληρωμένο μενού τριών πιάτων με ορεκτικό, κυρίως πιάτο & επιδόρπιο μόνο με €26!

Επιπλέον, κάθε γεύμα συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο ΚΕΡΑΣΜΑ με τσίπουρο και μεζέδες για να ξεκινήσετε όμορφα το δείπνο σας!
 
Παράλληλα, για όσους επιλέξουν το Οlive Garden για το δείπνο τους, παρέχεται δωρεάν parking στο ξενοδοχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.