Αρχική Εκδηλώσεις Μεγαλειώδης καλλιτεχνική εκδήλωση για την Ημέρα Τουρισμού στη Ρόδο με την Αλεξάνδρα...

Μεγαλειώδης καλλιτεχνική εκδήλωση για την Ημέρα Τουρισμού στη Ρόδο με την Αλεξάνδρα Γκράβας

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Ημέρα Τουρισμού, οι τουριστικοί φορείς της Ρόδου διοργάνωσαν μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εκδήλωση,  χαρίζοντας σε ντόπιους και επισκέπτες μια βραδιά πολιτισμού, γεμάτη μουσική και μελωδίες. Ο κόσμος που κατέκλυσε το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, έζησε μια μαγευτική βραδιά,  βιώνοντας μια μουσική πανδαισία με δημιουργίες ελλήνων συνθετών, τραγούδια από την ελληνική μουσική παράδοση, καθώς και συνθέσεις από διάφορα δημοφιλή μιούζικαλ και γνωστές ταινίες του διεθνούς κινηματογράφου.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα μεσόφωνος, Αλεξάνδρα Γκράβας, την οποία συνόδευαν καταξιωμένοι Ρόδιοι μουσικοί, μάγεψε το κοινό με την απαράμιλλη δύναμη της φωνής της και τη γνωστή εκφραστική της ερμηνεία και έκτισε μια γέφυρα  φιλίας ανάμεσα στη Ρόδο και τη Φραγκφούρτη, την πόλη που γεννήθηκε και δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά.
Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και το Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου, με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου πάντρεψαν στη συναυλία αυτή τον Τουρισμό με τον Πολιτισμό και κατέδειξαν ότι η Ελλάδα διαθέτει πολύτιμους πρεσβευτές πολιτισμού στο εξωτερικό και  καταξιωμένους καλλιτέχνες στην πατρίδα, με δυνατότητες διεθνούς αναγνώρισης.
Η κ. Αλεξάνδρα Γκράβας  εξέφρασε τη συγκίνησή της που τραγούδησε μπροστά σε ελληνικό κοινό και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η ίδια στη Γερμανία για να δείξει ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται συχνά στα γερμανικά ΜΜΕ, ότι πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν ανθρώπινες ψυχές.
Έμπρακτη απόδειξη της στάσης της αυτής είναι η συμμετοχή της σε μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2012 στην  Παλαιά Όπερα της Φραγκφούρτης,  τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ των παιδικών χωριών SOS της Ελλάδας.
Στην εκδήλωση αυτή, την οποία στηρίζει και το Γραφείο ΕΟΤ Φραγκφούρτης, θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς πολλοί γνωστοί Έλληνες και Γερμανοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Μίμης Πλέσσας και ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής Günther Emmerlich.
Μεταξύ των χορηγών συγκαταλέγονται μεγάλοι Τ.Ο. Γερμανίας, αεροπορικές εταιρίες, τράπεζες κλπ., ενώ τη στήριξή τους στην εκδήλωση έχουν εκφράσει τα πιο έγκυρα ΜΜΕ του κρατιδίου της Έσσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.