Αρχική Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Μία μεγάλη διάκριση για την AUTOHELLAS SA – HERTZ

Μία μεγάλη διάκριση για την AUTOHELLAS SA – HERTZ

Η AUTOHELLAS SA – HERTZ  βραβεύτηκεαπό την ICAP GROUP σαν μία από τις 42 κορυφαίες Επιχειρήσεις-Ομίλους στην Ελλάδα, στα πλαίσια του θεσμού “True Leaders” που γίνεται για δεύτερη φορά εφέτος.

Ο μοναδικός αυτός θεσμός βράβευσε όλους (εταιρείες και Ομίλους) όσους πληρούσαν ταυτόχρονα τα πιο κάτω συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις και πρόοδο το 2011.

Ειδικότερα μέσα από ένα σύνολο 24.000 επιχειρήσεων-Ομίλων που εξετάσθηκαν μόνο 42 μεταξύ των οποίων και η Autohellas-Hertz, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στα κριτήρια επιλογής και να διακριθούν.
Τα κριτήρια αυτά ήταν :

Να συγκαταλέγονται στις 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και να έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2010 στο 2011.
Να έχουν υψηλό ICAP Credit Score
Να βρίσκονται στις 10 κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους (με βάση τον τζίρο)
Να συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες (κριτήριο κατάταξης το EBITDA της έκδοσης Business Leaders in Greece

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas – Hertz Δημήτρης Μαγγιώρος που παρέλαβε το βραβείο (συν. Φωτογραφία) :

« Στις σημερινές συνθήκες παγκοσμιοποιημένης οικονομίας απαιτούνται σοβαρή οργάνωση και υποδομές για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών κάτι που αποτελεί την πάγια φιλοσοφία μας και για την οποία έχουμε επενδύσει τεράστια ποσά, εκπαίδευση και κόπο.  
Δεν θα παραλείψω να αναφέρω και την εξωστρέφεια της εταιρείας μας με την εκπροσώπηση (National Franchise) από την Autohellas της Hertz Int’l σε Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο.
Και επειδή σε μία βράβευση οικονομικών αποτελεσμάτων σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών σημαντικό ρόλο παίζει ο ανθρώπινος παράγων, συγχαίρω όλα τα μέλη του προσωπικού που συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και πρόοδο της επιχείρησης μας
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας στο πολύ δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας μας και είμαστε σίγουροι ότι θα διακριθούμε και πάλι»

Η Autohellas SA – Hertz στην Ελλάδα διαθέτει ένα στόλο 25.000 αυτοκινήτων που διακινούνται από 120 σταθμούς περιλαμβανομένων 21 σε αεροδρόμια, και περισσότερους από 520 άρτια εκπαιδευμένους υπαλλήλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.