Αρχική Αεροπορικά Νέα Αυστρία: Συντριβή αεροσκάφους με έξι νεκρούς

Αυστρία: Συντριβή αεροσκάφους με έξι νεκρούς

Ένα μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν οκτώ άτομα συνετρίβη στην Αυστρία, σε ορεινή περιοχή του Τυρόλου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι έξι από τους επιβάτες του.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και άλλο ένα ελαφρά. Όλοι οι επιβάτες και ο κυβερνήτης του αεροπλάνου ήταν Αυστριακοί.

Το αεροπλάνου, ένα δικινητήριο Τσέσνα, είχε απογειωθεί τα ξημερώματα από το Ίνσμπρουκ, την πρωτεύουσα του Τυρόλου, με προορισμό τη Βαλένθια της Ισπανίας.

Πιθανότατα λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή, είκοσι λεπτά μετά την απογείωση ο κυβερνήτης έχασε τον έλεγχο και το Τσέσνα συνετρίβη σε ένα δάσος, σε υψόμετρο 1.612 μέτρων, και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι ο πιλότος δεν έστειλε κανένα σήμα κινδύνου.Για τον εντοπισμό του αεροσκάφους και τη διάσωση των επιβατών κινητοποιήθηκαν εκατό πυροσβέστες, 30 αστυνομικοί και περίπου 70 διασώστες. Μια ομάδα του Ερυθρού Σταυρού ανέλαβε να ενημερώσει και να φροντίσει τους συγγενείς των θυμάτων.

Πηγή: www.in2life.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.