Αρχική Technology Ανακαλύψτε και εξερευνήστε τα του Astir Palace Resort, μέσα από δύο...

Ανακαλύψτε και εξερευνήστε τα του Astir Palace Resort, μέσα από δύο μοναδικές εφαρμογές για συσκευές iPhone και iPad

Astir Palace Resort εφαρμογές για συσκευές iPhone και iPad

Το Astir Palace Resort πρωτοπορεί και παρουσιάζει δύο μοναδικές εφαρμογές για συσκευές iPhone και iPad, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους δυνητικούς επισκέπτες και φιλοξενούμενους των ξενοδοχείων Arion Resort & Spa και The Westin Athens να ανακαλύψουν το πιο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Αθηναϊκής Pιβιέρας και ένα απάραμιλλο τοπίο φυσικής ομορφιάς. Κάθε εφαρμογή αξιοποιεί με μοναδικό τρόπο τις δυνατότητες της συσκευής, προσφέροντας στους χρήστες μια ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης και εξερέυνησης.

Χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές ο χρήστης μπορεί να:

  • εξερευνήσει τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τις παρεχόμενες υπηρεσίες

  • να απολαύσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό

  • να πλοηγηθεί μέσα στα 300 στρέμματα του θέρετρου χρησιμοποιώντας τον ζωντανό χάρτη, όπου απεικονίζονται τα σημεία ενδιαφέροντος και η θέση του χρήστη

  • να ενημερωθεί για σημαντικά γεγονότα και να επωφεληθεί των μοναδικών προσφορών

  • να κάνει κρατήσεις

  • να μοιραστεί περιεχόμενο μέσω των social media (Facebook και twitter) ή να το αποστείλει μέσω email (μόνο για την εφαρμογή στο iPhone)

  • να απολαύσει διαφορετικές φωτογραφίες ανάλογα με την ώρα της ημέρας που θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή (μόνο για την εφαρμογή στο iPad)

Παρόλο που οι δύο εφαρμογές λειτουργούν αυτόνομα και ξεχωριστά, μαζί αποτελούν μια πρωτοποριακή υλοποίηση καθώς αξιοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες των συσκευών της Apple. Και οι δύο εφαρμογές είναι διαθέσιμες δωρεάν από το Apple app store, στην Αγγλική γλώσσα.

Astir Palace Resort for iPad: http://itunes.apple.com/us/app/astir-palace-resort-ipad/id543566370?ls=1&mt=8

Astir Palace Resort for iPhone: http://itunes.apple.com/us/app/astir-palace-for-iphone/id552865181?ls=1&mt=8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.