Αρχική Συνέδρια Audio Mostly 2012 | Κέρκυρα | 26-28 Σεπτεμβρίου

Audio Mostly 2012 | Κέρκυρα | 26-28 Σεπτεμβρίου

Ο ήχος σε όλες του τις μορφές – μουσική, ηχητικά εφέ, ηχοτοπία και ομιλία/διάλογος –  είναι πολύ σημαντική παράμετρος σε όλες τις μορφές της ανθρώπινης δραστηριότητας, όπως στην επικοινωνία, την αφήγηση, της ενημέρωση, την δραματοποίηση, την αναπαράσταση δεδομένων και την εμβύθιση του ανθρώπου στο πραγματικό ή εικονικό περιβάλλον του. Ωστόσο, στα ψηφιακά περιβάλλοντα, οι δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τον ήχο ή μέσω του ήχου δεν έχουν ακόμα διερευνηθεί σε όλη τους την έκταση.
Το έβδομο κατά σειρά Παγκόσμιο Συνέδριο Audio Mostly – A Conference on Interaction with Sound, που θα λάβει χώρα από τις 26 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 στην Κέρκυρα, παρέχει ένα πεδίο εξερεύνησης των αναξιοποίητων δυνατοτήτων του ήχου στα ψηφιακά περιβάλλοντα, όπως για παράδειγμα στα παιχνίδια. Το συνέδριο έχει ως βασικό στόχο τη συμβολή στη διεύρυνση της παραπάνω διεπιστημονικής περιοχής σκέψης, φέρνοντας κοντά επιστήμονες προερχόμενους από διαφορετικά γνωστικά ερευνητικά πεδία, όπως ειδικούς σχεδίασης παιχνιδιών και εικονικών περιβαλλόντων, ειδικούς ηχητικής σχεδίασης και της τέχνης του ήχου, δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου, αλλά και τους ερευνητές της συμπεριφοράς και της διάδρασης.
 Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα συζητήσουν για τις εξελίξεις και τις νέες προοπτικές του ήχου σε πολλούς τομείς, όπως η ψυχαγωγία, η υγεία, η εκπαίδευση,  τα παιχνίδια λογικής κ.λπ. Ομιλητές και κοινό και από τις πέντε Ηπείρους θα αποτελέσουν τα βασικά συστατικά του πρωτοποριακού επιστημονικού διαλόγου, που επιδιώκεται από το Audio Mostly με περιβάλλον έμπνευσης την Ιόνιο Ακαδημία, για 3 ολόκληρες ημέρες.
Το Συνέδριο τελεί διοργανώνεται από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας και Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστήμιου. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορούν να βρεθούν στον ιστοχώρο  www.audiomostly.com.
Οργάνωση:  Great Events

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.