Αρχική Rally 5ο Rally Sprint Πτολεμαΐδας, στι 6-7 Οκτωβρίου, 2012

5ο Rally Sprint Πτολεμαΐδας, στι 6-7 Οκτωβρίου, 2012

Celestyal Cruises

Είναι τεχνική, πολύ απαιτητική, σε κάποια σημεία γρήγορη με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη αλλά ομαλή υψομετρική διαφορά της αφετηρίας από τον τερματισμό.  Η δύο φορές επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή με την αφετηρία έξω από το χωριό Κρυόβρυση, 15 χιλιόμετρα έξω από την Πτολεμαΐδα, και τερματισμό λίγο πριν το παραδοσιακό χωριό Βλάστη, σε υψόμετρο 1180 μ, .είναι έτοιμη και σας περιμένει.
Το Σάββατο 06 και την Κυριακή 07 Οκτωβρίου η καρδιά του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος θα χτυπάει στην φιλόξενη πόλη της Πτολεμαΐδας και στους πρόποδες του Ασκιού αντίστοιχα. Με το βαθμολογικό ενδιαφέρον και πάλι στα ύψη, πληρώματα και θεατές, είναι βέβαιο πως θα απολαύσουν στο μέγιστο, στον προτελευταίο αγώνα του Κυπέλλου.
Οργανωθείτε, καταστρώστε τα σχέδια σας και ελάτε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στην πόλη της διασκέδασης, ανηφορήστε από νωρίς το πρωί της Κυριακής 07 Οκτωβρίου για να δείτε τον αγώνα και τέλος χειροκροτήστε τους νικητές στην κεντρική πλατεία της Βλάστης.  
Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία παρακαλώ να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της γραμματείας 2463502087 και 6972051167(Κεχαγιάς Δημήτρης) καθημερινά από τις 17:00 έως τις 24:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.