Αρχική Γευσιγνωσία 3ο Royal Thai food festival στο Ξενοδοχείο The Westin Athens, Astir Palace...

3ο Royal Thai food festival στο Ξενοδοχείο The Westin Athens, Astir Palace από 19 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου

Το 3ο Thai Food Festival έρχεται και πάλι για να γεμίσει το Astir Palace με άρωμα από την εξωτική Ταϋλάνδη. Το Ξενοδοχείο The Westin Athens σε συνεργασία με την Royal Thai Embassy, την Etihad Airways, τον ταξιδιωτικό οργανισμό Travel Plan και το περιοδικό Athens Insider διοργανώνουν ένα Ταϊλανδέζικο δεκαπενθήμερο αρωμάτων και γεύσεων από τις 19 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, 2012.
Οι Ταϋλανδοί Chefs Cherdhong Sonkanok και Saowanee Sunsa από το ξενοδοχείο The Westin Bangkok, θα ετοιμάσουν για τους επισκέπτες μοναδικά πιάτα που θα τους μυήσουν στον μαγικό κόσμο της Ταϋλάνδης. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απολαύσετε τη θερμή Ταϋλανδέζικη κουλτούρα μέσα από μια εξωτική σειρά εδεσμάτων, όπως σαλάτες με παπάγια και μάνγκο, λαχταριστά πιάτα με κάρυ και αρωματικά Ταϋλανδέζικα βότανα και πικάντικες σούπες με πρωτότυπα συστατικά.
Ταξιδέψτε στις εξωτικές γεύσεις της Ταϋλάνδης καθημερινά Δευτέρα ως Πέμπτη από τις 19:00 -23:30, Παρασκευή και Σάββατο από τις 19.00 – 24.00 και Κυριακή από τις 13:00-18:00.
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ, στις 29 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου με κόστος €30 και συμμετοχή σε γεύμα. Επίσης η Olive Tree Spa θα σας μυήσει στα μυστικά του αυθεντικού Ταϋλανδέζικου μασάζ με ειδικά σεμινάρια που θα γίνουν στις 25 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, από τις 17:00-19:00, με κόστος συμμετοχής €10 ανά άτομο. Για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο σε περίπτωση που κάνουν κράτηση για δείπνο στο εστιατόριο, προσφέρεται έκπτωση 10%.
Κατά τη διάρκεια του 3ου Royal Thai Food festival θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Ταϋλάνδη τη χώρα των χρωμάτων, του μυστήριου και του μοναδικού πολιτιστικού πλούτου, με την ευγενική χορηγία του Travel Plan και της Etihad Airways.
Πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο: 210 8902000, 210 8902137, 210 8901727, ή επισκευθείτε το www.westinathens.com. Astir Palace Resort

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.