Αρχική Αεροπορικά Νέα Διατηρούνται οι πτήσεις της Air Berlin στην Αγχίαλο

Διατηρούνται οι πτήσεις της Air Berlin στην Αγχίαλο

Air Berlin Τη διατήρηση των πτήσεών της προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου ανακοίνωσε η Air Berlin με επιστολή της υποδιευθύντριας της εταιρείας, Nicola Gregor. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της:

«Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σας επιβεβαιώνω και εγγράφως ότι η Air Berlin διατηρεί τις πτήσεις της προς το Βόλο. Έτσι και τον επόμενο χρόνο θα πραγματοποιούνται πτήσεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Σύμφωνα με το θερινό πρόγραμμα του 2013 οι πτήσεις, για οργανωτικούς λόγους, δεν θα πραγματοποιούνται μέσω Νυρεμβέργης αλλά μέσω Βιέννης, με απευθείας συνδέσεις από τα αεροδρόμια Βερολίνου (BER), Ντύσελντορφ (DUS), Φραγκφούρτης (FRAΝ), Αμβούργου (HAM), Ανοβέρου (HAJ), Μονάχου (MUC), Νυρεμβέργης (NUE), Ζυρίχης (ZRH)».

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ανέφερε απ’ την πλευρά του ότι αποτελεί επιτυχία το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία όπου αεροπορικές εταιρείες είτε συγχωνεύονται είτε σταματάνε τις πτήσεις τους σε ορισμένους προορισμούς η Air Berlin όχι μόνο διατηρεί τις πτήσεις της προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου αλλά προσθέτει και τρείς νέες συνδέσεις στο πρόγραμμα πτήσεων, τη Φρανκφούρτη, τη Ζυρίχη και το Μόναχο. Έτσι το αεροδρόμιο ενδυναμώνεται στηρίζοντας το τουριστικό προϊόν της χώρας μας και της Θεσσαλίας.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.