Αρχική Ξενοδοχεία Creta Maris Green Team – Δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος: Καθαρισμός...

Creta Maris Green Team – Δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος: Καθαρισμός της παραλίας Χερσονήσου

Με στόχο την ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η Creta Maris Green Team -ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Κρήτης συμμετείχε, με ενεργό τρόπο, στην προσπάθεια καθαρισμού της παραλίας με αφετηρία το ξενοδοχείο και τερματισμό την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στις 9 Αυγούστου 2012. Ιδιαίτερα ενθαρρυντική υπήρξε η μεγάλη συμμετοχή και το έμπρακτο ενδιαφέρον των υπαλλήλων και των πελατών, γεγονός που μας ωθεί στη συνέχιση των προσπαθειών μας για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος.
 Έως τώρα η Creta Maris Green Team έχει επιτελέσει ένα αξιοσημείωτο έργο, το οποίο περιλαμβάνει τη καθαριότητα της παραλίας της Χερσονήσου στις 16 Μαϊου 2012, τον εορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας Βιοποικιλότητας στις 22 Μαϊου 2012, τον εορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου 2012, τον εορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας Ωκεανών στις 8 Ιουνίου 2012, την ενημέρωση αναφορικά με την ανακύκλωση υλικών στις 16 Ιουνίου 2012 και τέλος τον καθαρισμό του δρόμου και την αποψίλωση των χόρτων της γύρω περιοχής στις 12 Ιουλίου 2012.
Υπενθυμίζεται ότι η Creta Maris Green Team αποτελείται από εθελοντές – εργαζόμενους και έχει σκοπό να συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, ακτών, δενδροφυτεύσεις κ.λπ. υποστηρίζοντας και συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, στο έργο φορέων όπως η Περιφέρεια Κρήτης, η Νομαρχία Ηρακλείου, οι Δήμοι Νομού Ηρακλείου κ.α.
Συνοψίζοντας το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort με τη δραστηριότητα του αυτή, αποσκοπεί, να περάσει ένα μήνυμα ‘’πράσινης’’- οικολογικής συνείδησης σε όλους τους πολίτες, προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος, το οποίο θα αποτελεί λαμπρή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.
Να αναφέρουμε πως το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.