Αρχική Φεστιβάλ Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως Θεοτόκου, στον Κουβαρά

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως Θεοτόκου, στον Κουβαρά

Κουβαρας πανηγύριΣήμερα Τρίτη, 14 Αυγούστου, το βράδυ, μετά τις 9.00 μμ, στη Κεντρική Πλατεία του Κουβαρά, για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, διοργανώνεται Πανηγύρι.

Λόγω των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Πέτα Κουβαρά), θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς περιοχής Δήμου Σαρωνικού:

α. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την 20.00΄ ώρα της 14.8.2012 έως την 04.00΄ ώρα της 15.8.2012  επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Λαυρίου, στο τμήμα της από την πρώτη είσοδο Κερατέας έως τη διασταύρωσή της με την οδό Πέτα Κουβαρά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

β. Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων από την 16.00΄ ώρα της 14.8.2012 έως την 04.00΄ ώρα της 15.8.2012  επί της οδού Πέτα Κουβαρά από τη διασταύρωσή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Λαυρίου έως τη γέφυρα Κουβαρά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.