Αρχική Τεχνολογία Smartphone version του site: H Νέα εποχή επικοινωνίας για τους επαγγελματίες

Smartphone version του site: H Νέα εποχή επικοινωνίας για τους επαγγελματίες

 

Στην Αμερική, πάνω από το 50% των αναζητήσεων γίνεται από κινητές συσκευές, ενώ στην Ευρώπη το ποσοστό φθάνει το 24%.

Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε στα Google Analytics του site σας ότι έχετε επισκέπτες από κινητές συσκευές.

Με το χρόνο αυτό το ποσοστό θα αυξάνεται και το ίδιο και οι επισκέπτες στο site μέσω κινητών συσκευών.
Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δεν αρκεί να έχετε website και το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να αποκτήσετε smartphone version του site σας γιατί όπως και με τα websites έτσι και με τα smartphone version – όσο ποιό γρήγορα αποκτήσετε smartphone version τόσο ποιό γρήγορα θα σας επιβραβεύσουν οι αντίστοιχες μηχανές αναζητήσεων των smartphones και εν συνεχεία οι επισκέπτες.
Τώρα με το υπάρχον site σας, όταν οι χρήστες επισκέπτονται με smartphone το site σας, βλέπουν μία μουτζούρα.
Με αποτέλεσμα να φεύγουν προς αναζήτηση άλλου site. Το ίδιο θα κάνατε και εσείς στη θέση τους.

Επειδή γνωρίζουμε ότι ο στόχος κάθε τουριστικού επαγγελματία, ξενοδόχου κλπ., είναι η επιχείρησή του να επεκτείνει τις επαγγελματικές της σχέσεις στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, το smartphone version του site σας πιστεύουμε ότι είναι ο νέος αποδοτικός τρόπος προώθησης των πωλήσεών σας, γιατί τώρα που οι καιροί είναι απαιτητικοί θέλετε την υψηλότερη απόδοση για κάθε Ευρώ που ξοδεύετε για προβολή της επιχείρησής σας.

Η Vodafone στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία και αναδεικνύει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό με τη νέα εφαρμογή “Vodafone Explore Greece”, με τη συνεργασία του ΞΕΕ και του ΕΟΤ και διαθέτει σε 90 εκατομμύρια συνδρομητές της Vodafone τη νέα εφαρμογή.

Το ξενοδοχείο σας θα είναι διαθέσιμο στο application, αλλά, όταν θα σας επισκέπτονται θα φεύγουν αμέσως γιατί δεν θα τους δίνετε την δυνατότητα να δουν τα απαραίτητα στοιχεία που θέλουν για να αποφασίσουν να σας πάρουν τηλέφωνο κατ’ ευθείαν από το κινητό τους την ώρα που το βλέπουν ή να κάνουν απ’ ευθείας κράτηση!

 

Eπειδή ο χρόνος τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ο κάθε επισκέπτης μετράει, καλέστε μας σήμερα στα Τηλ. 2108001029, ή στο mail info@travelling.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.