Αρχική Εκδηλώσεις Athens Flying Week

Athens Flying Week

Athens Flying Week, ένα ακόμα τουριστικό προϊόν στην πόλη των Αθηνών.
Το Athens Flying Week θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012, με αποκορύφωμα τις αεροπορικές επιδείξεις στο αεροδρόμιο Τατοΐου, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012. 
Το Athens Flying Week αφορά ένα project που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα πλαίσια των δρώμενων που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.
Σε πρώτο στάδιο, θα είναι η αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012, και η οποία θα υλοποιηθεί μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο (29-30 Σεπτεμβρίου 2012). 
Κατόπιν ειδικής άδειας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τη Πολεμική Αεροπορία, για δυο ημέρες το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου, θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, το οποίο θα μπορέσει να ζήσει από κοντά μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δρώμενα. 
Τα σχεδιαζόμενα δρώμενα θα πραγματοποιηθούν σε δυο κεντρικά σημεία της Αθήνας καθώς και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου. Αναλυτικά, εκτός από το air display, σχεδιάζονται: fly in, συνέδριο γενικής αεροπορίας, εμπορική έκθεση, kids park, fly simulators, δρώμενα αερομοντελιστών, πτήσεις εθισμού καθώς και hospitality area, dj line ups & happenings. 
Το Athens Flying Week θα αποτελέσει πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων. 
Οι λάτρεις της αεροπορίας θα αποκτήσουν την ετήσια πλατφόρμα συνάντησης, ενημέρωσης, ενώ τα παιδιά, οι νέοι και οι οικογένειες θα γνωρίσουν την αεροπορία με τρόπο πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα. 
Τέλος, το Athens Flying Week θα προσθέσει ένα ακόμα τουριστικό προϊόν στην πόλη των Αθηνών και σε αυτό θα συμβάλει σημαντικά και το Fly In, με την υποστήριξη της AOPA HELLAS, που θα πραγματοποιηθεί από 28-9 έως 1-10-2012.
Στο Τατόι θα έχουμε την τιμή να απολαύσουμε τις άκρως εντυπωσιακές ακροβατικές πτήσεις του Francesco Fornabaio.
Ο Francesco Fornabaio, γεννήθηκε στην νότια Ιταλία, αλλά ζει στην Udine (βορειανατολική Ιταλία).
Επαγγελματίας πιλότος της Breitling και πρωταθλητής στην Ιταλία στην ελεύθερη κατηγορία (unlimited solo performance) με αεροσκάφος τύπου Extra 300 ή Corvus 540 – αγωνιστικά αεροπλάνα και τα δύο ειδικά σχεδιασμένα για μεσαίες αποστάσεις και επαγγελματικό αεραθλητισμό.
Έχει στο ενεργητικό του πάνω από 2000 ώρες πτήσεων, 1000 ώρες σε ακροβατικές πτήσεις και είναι παράλληλα πιλότος ελικοπτέρου.
Με το Extra 300 έχει πετάξει μόνος του από το Μιλάνο στο Αλ Άιν και επέστρεψε πίσω. Σημείωσε ρεκόρ, αφού πέταξε 7000 ναυτικά μίλια, 2000 πάνω από την έρημο και 2000 πάνω από την θάλασσα.
Έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και τίτλους από Ιταλικά ακροβατικά πρωταθλήματα και έχει συμμετάσχει σε διεθνή πρωταθλήματα που τον έχουν καθιερώσει παγκοσμίως ως έναν από τους πιο θεαματικούς πιλότους που κάνει την κάρδια των θεατών να χτυπάει δυνατά και την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη, καθώς κατακτάει τους αιθέρες.
Ο ριψοκίνδυνος πιλότος είναι ο καλύτερος σε όλα τα Ιταλικά air shows και οι πτήσεις του είναι πραγματικό δώρο για τους θεατές. Αυθεντικός και εντυπωσιακός, όπως τον χαρακτηρίζουν, προσφέρει ένα εκπληκτικό θέαμα σε μεγάλες ταχύτητες.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.