Αρχική Φεστιβάλ All Day Summer Party, το Σάββατο 14 Ιουλίου, στη πλαζ Βουλιαγμένης

All Day Summer Party, το Σάββατο 14 Ιουλίου, στη πλαζ Βουλιαγμένης

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. και η Διοίκηση της Ακτής Βουλιαγμένης  διοργανώνουν ολοήμερο πάρτι στη πλαζ Βουλιαγμένης  το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012, σε συνεργασία με το Rock Stuff Web Radio.
Στη μέση του φλεγόμενου καλοκαιριού το «All Day Summer Party»θα προσφέρει σε όλους, μικρούς μεγάλους και παιδιά  μια ανάσα ροκ κεφιού, δροσιάς και χαλάρωσης, μια  μοναδική αίσθηση διακοπών στην πιο όμορφη παραλία της Αττικής, που έχει γράψει ιστορία στην καλοκαιρινή διασκέδαση.
Από τις 11.00 το πρωί μέχρι το βράδυ οι επισκέπτες της πλαζ μπορούν ταυτόχρονα με το μπάνιο τους να συμμετάσχουν σε ένα πάρτι με πολλή μουσική και πολλές εκπλήξεις και αναζωογονητικές βουτιές!
 Στην επιλογή της μουσικής και στο μικρόφωνο θα είναι ο Αντώνης Λεκόπουλος. Μαζί του ο Τέλης  Δρούλλιας που θα επιμελείται την αρτιότητα της μουσικής και θα συμμετέχει στις ραδιοφωνικές ατάκες για να σας προσφέρουν μια ανάλαφρη διασκεδαστική παρέα.
Είστε προσκεκλημένοι όλη για το πιο  δροσερό πάρτι του καλοκαιριού.
Φορέστε την πιο ανάλαφρη και κεφάτη διάθεσή σας και ελάτε να γιορτάσουμε τις ομορφιές του καλοκαιριού με πολλή μουσική!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.