Αρχική Εταιρικά Νέα Το Τιτάνια απονέμει τον τίτλο “Miss Titania” στη Miss Βραζιλία

Το Τιτάνια απονέμει τον τίτλο “Miss Titania” στη Miss Βραζιλία

Μια ιδιαίτερα λαμπερή βραδιά έλαβε χώρα τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 21:30 στo Roof top του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, και συγκεκριμένα στους χώρους του All-day Gourmet Restaurant “Olive Garden”, με στόχο την ανάδειξη της “Miss TITANIA”.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 16ου Διαγωνισμού Ομορφιάς και Τουρισμού “Miss Παγκόσμιος Τουρισμός” (Miss Tourism Planet), στον οποίο το ΤΙΤΑΝΙΑ συμμετέχει ως χορηγός φιλοξενίας.
 
Στην εκδήλωση για την ανάδειξη της Miss TITANIA συμμετείχαν 20 Πρέσβειρες Ομορφιάς με υψηλές διακρίσεις από ισάριθμες διαφορετικές χώρες ανά την υφήλιο (όπως Ρουμανία, Ιταλία, Σερβία, Βραζιλία, Κίνα, Βολιβία, Ουκρανία, Περού, Σαμόα, Καναδάς, Ιαπωνία, Λετονία και φυσικά Ελλάδα), οι οποίες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο “Miss Παγκόσμιος Τουρισμός”.
 
Έτσι, οι 20 καλλονές απόλαυσαν τη ζεστή καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τον αττικό ουρανό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, συμμετέχοντας ταυτόχρονα και σε έναν μίνι διαγωνισμό για την εκλογή της “Miss Titania”.
 
Το ξενοδοχείο ανέδειξε “Miss Titania” την εκπρόσωπο της Βραζιλίας, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με το κέφι, την αμεσότητα και, βεβαίως, την εντυπωσιακή ομορφιά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.