Αρχική Εκθέσεις Το νέο προωθητικό video spot για τον Συνεδριακό Τουρισμό στην Αθήνα

Το νέο προωθητικό video spot για τον Συνεδριακό Τουρισμό στην Αθήνα

«Share your ideas in Athens» στο www.athensconventionbureau.gr

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των προωθητικών ενεργειών της Αθήνας στη συνεδριακή αγορά, το Athens Convention Bureau της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) δημιούργησε ένα νέο video spot, το οποίο αναδεικνύει το τουριστικό προϊόν της πόλης και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της, ως συνεδριακού προορισμού.

Το νέο προωθητικό φιλμ του Athens Convention Bureau «Share your ideas in Athens», αναδεικνύει την Αθήνα ως ιδανικό συνεδριακό προορισμό με πολλές επιλογές και θα λειτουργεί πλέον ως ένα ακόμα εργαλείο προώθησης της πόλης και ενίσχυσης των προσπαθειών διεκδίκησης συνεδρίων και συναντήσεων, μέσω της διανομής του στον διεθνή και εγχώριο συνεδριακό τομέα.

Το Athens Convention Bureau video spot προβάλλει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της πόλης μας και τα πλεονεκτήματα της ως συνεδριακού προορισμού, με έναν ξεχωριστό και μοντέρνο τρόπο, χρησιμοποιώντας την τεχνική pov (poin to fview). Με ειδικό εξοπλισμό και πλάνα που δίνουν την αίσθηση ότι όλες οι εικόνες παρουσιάζονται από την οπτική του επισκέπτη, ο ταξιδιώτης – σύνεδρος – ξεκινώντας την διαδρομή του στην πόλη της Αθήνας από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, μέσα σε τρεις μέρες θα μοιράσει το χρόνο του ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, site inspections και διάφορες δραστηριότητες που γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο του, ενώ συγχρόνως το προωθητικό φιλμ αναδεικνύει γνωστές και άγνωστες πτυχές της πόλης.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και πρόεδρος της ΕΑΤΑ κ. Γιώργος Μπρούλιας ανέφερε: «Προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει μέσω του στρατηγικού σχεδίου του δημάρχου Αθηναίων για την ανάδειξη του συνεδριακού προϊόντος της Αθήνας μέσω καινοτόμων δράσεων, η ΕΑΤΑ πρόσθεσε ένα ακόμα εφόδιο στην προσπάθεια προσέγγισης της διεθνούς αγοράς. Μια ενέργεια που ολοκληρώθηκε με μικρό κόστος αλλά με πολύ μεράκι και επαγγελματισμό».

Στο spot παρουσιάζεται το συνεδριακό προϊόν της Αθήνας σε πέντε θεματικούς άξονες, Ολυμπιακή κληρονομιά και τεχνογνωσία στη διοργάνωση μεγάλων συνεδρίων και εκδηλώσεων, συνεδριακό προϊόν στο κέντρο της πόλης και στις γύρω περιοχές, πολιτιστική κληρονομιά, συνεδριακές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες στον παραλιακό άξονα καθώς επίσης και μεταβιομηχανικοί πολυχώροι. Οι διοργανωτές ενημερώνονται για το εύρος επιλογής των προσφερόμενων υποδομών, μεταξύ 40 συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων και 379+ αίθουσες συναντήσεων αλλά και διαμονή σε 695 ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Επιπρόσθετα, καλούνται να ξεναγηθούν σε μνημεία και μουσεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, να δοκιμάσουν εκλεπτυσμένες μεσογειακές γεύσεις και να εξερευνήσουν δραστηριότητες υψηλών στάνταρ.

Για την μουσική της ταινίας, επιλέχτηκε το κομμάτι “Carantino Manouche” από το συγκρότημα “Ιμάμ Μπαϊλντί”, το οποίο έχει μοντέρνο ύφος με ελληνικά στοιχεία και δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα.

Στην δημιουργία του προωθητικού φιλμ συνεισέφεραν πολλά από τα Μέλη του Athens Convention Bureau, παραχωρώντας τους χώρους τους για την κινηματογράφηση του συνεδριακού προϊόντος της Αθήνας καθώς επίσης και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο ΟΑΣΑ κα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.