Αρχική Τουρισμός Νέα καλοκαιρινή περίοδος για το TRAVELPLANET24.COM με βελτιστοποιημένο διαδικτυακό σύστημα κράτησης ακτοπλοϊκών...

Νέα καλοκαιρινή περίοδος για το TRAVELPLANET24.COM με βελτιστοποιημένο διαδικτυακό σύστημα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Η ομάδα development της Travelplanet24 υλοποίησε πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου το βελτιστοποιημένο σύστημα κράτησης για ακτοπλοϊκά εισιτήρια μέσα από το travelplanet24.com.
Το νέο σύστημα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Travelplanet24 εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες χρήστες, προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης. Το βελτιστοποιημένο σύστημα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων είναι προσβάσιμο στη διεύθυνση http://www.travelplanet24.com/ferries.
Ο χρήστης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να κάνει την κράτησή του σε 5 απλά βήματα, να επωφεληθεί από τις εκπτώσεις όλων των εταιρειών και κατηγοριών ναύλων, ενώ πολύ σύντομα θα παρέχεται και η δυνατότητα επιλογής δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας, όπως ισχύει ήδη στις αεροπορικές κρατήσεις.
Παράλληλα, το travelplanet24.com παρέχει από φέτος τη δυνατότητα αγοράς Ταξιδιωτικής Ασφάλισης και μέσω της διαδικασίας κράτησης ακτοπλοϊκού εισιτηρίου. Πιο συγκεκριμένα, το ασφαλιστικό πακέτο για τον επιβάτη καλύπτει βοήθεια, ιατροφαρμακευτικές δαπάνες και δαπάνες νοσηλείας κατά την διάρκεια του ταξιδιού, καθώς επίσης καλύπτει ακυρωτικές χρεώσεις σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού λόγω ασθένειας ή θανάτου του ασφαλιζόμενου ή μέλους της οικογένειας του.
Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο κ. Philipp Brinkmann, CEO και CTO της Travelplanet24, «σχεδιάζουμε τα συστήματά μας έχοντας ως κέντρο τον ίδιο το χρήστη», ενώ συμπληρώνει ότι «το feedback που λάβαμε από τους χρήστες την περασμένη χρονιά, η οποία ήταν και η 1η χρονιά λειτουργίας του συστήματός μας, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο».
Η καλοκαιρινή περίοδος του 2012 ξεκίνησε με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Πολλοί ήταν οι ταξιδιώτες που επέλεξαν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος και να αποδράσουν σε κάποιο κοντινό νησί, με τις κρατήσεις να ξεπερνούν τα αντίστοιχα περσινά επίπεδα.
Συγκεκριμένα, για το 1ο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα των ταξιδιωτών προς Κυκλάδες με δημοφιλέστερο νησί τη Μύκονο, ενώ στις επόμενες θέσεις ακολούθησαν η Μήλος, η Θήρα (Σαντορίνη) και η Πάρος. Στα υπόλοιπα νησιωτικά συγκροτήματα, δημοφιλέστερο προορισμό αποτέλεσε το Ηράκλειο, η Λέσβος (Μυτιλήνη) και η Ρόδος. Πάνω από τους μισούς επιβάτες ταξίδεψαν από το λιμάνι του Πειραιά (64%), ενώ το αμέσως επόμενο δημοφιλέστερο λιμάνι αποτέλεσε η Ραφήνα (21%).
Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις περισσότερες κρατήσεις μέσα από το travelplanet24.com ήταν η Blue Star Ferries (30,6%) και η Hellenic Seaways (26,5%), οι κρατήσεις των οποίων ξεπέρασαν το 50% των συνολικών. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Sea Jets με ποσοστό 8.5% και δρομολόγια αποκλειστικά προς τις Κυκλάδες και το Ηράκλειο Κρήτης.
Το ανανεωμένο σύστημα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Travelplanet24 είναι βελτιστοποιημένο σε θέματα ευχρηστίας και λειτουργικότητας, ενώ έχει μεγαλύτερη και ταχύτερη απόδοση.
Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, η Travelplanet24 θα συνεχίσει τη μελέτη και το σχεδιασμό νέων υπηρεσιών και εργαλείων που αφορούν στα ακτοπλοϊκά. Στόχος της για το σύστημα ακτοπλοϊκών είναι η ύπαρξη ενός συστήματος που θα εξελίσσεται συνεχώς με γνώμονα τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των χρηστών του.
Το travelplanet24.com είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο ίντερνετ, το travelplanet24.com προσφέρει τα προϊόντα του σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία αποτελεί ιδρυτικό μέλος του GR.EC.A.(Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.