Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Qatar Airways για δεύτερη συνεχή χρονιά “καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο”

Η Qatar Airways για δεύτερη συνεχή χρονιά “καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο”

Η Qatar Airways για δεύτερη συνεχή χρονιά “καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο” στα ετήσια βραβεία Skytrax World Airline.

Η Qatar Airways για άλλη μια φορά θριάμβευσε στα ετήσια βραβεία Skytrax World Airline, κερδίζοντας τρία κορυφαία βραβεία συμπεριλαμβανομένου Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της κύριας Παγκόσμιο βραβείο για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Διατήρησε τον πολυπόθητο τίτλο της καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας της Χρονιάς 2012 και πέτυχε άλλα δύο βραβεία – Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Μέσης Ανατολής, για έβδομη συνεχή χρονιά και η καλύτερη αεροπορική εταιρεία Υπηρεσιών του Προσωπικού στη Μέση Ανατολή.

Οι νικητές ανακοινώθηκαν σε μία τελετή απονομής των βραβείων συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες από την παγκόσμια βιομηχανία αερομεταφορών στο Farnborough Air Show, το μεγαλύτερο γεγονός της αεροδιαστημικής του κόσμου που λαμβάνει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα. Για τα βραβεία Skytrax, διεξήχθη έρευνα από τον διεθνή οργανισμό πολιτικής αεροπορίας και ερωτήθηκαν πάνω από 18 εκατομμύρια επιβάτες αεροπορικών πτήσεων, από περισσότερες από 100 χώρες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways, Akbar Al Baker χαιρέτησε τα επιτεύγματα ως «φανταστική αναγνώριση” όλων των εργαζομένων στην Qatar Airways για την αφοσίωση και τη δέσμευση για τη δουλειά τους.

“Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τα βραβεία που μας δίνει το επιβατικό κοινό, καθώς και για την υποστήριξη και την πίστη τους στην Qatar Airways», δήλωσε ο κύριος Al Baker.

«Ο στόχος μας πριν από 15 χρόνια, όταν ξεκινήσαμε η Qatar Airways να είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο και να εξαπλωθεί το σήμα ποιότητας της εταιρείας μας σε όλες τις γωνιές του κόσμου, έγινε πραγματικότητα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.