Αρχική Τουρισμός Ετοιμάζεται και πέμπτος tour operator από τη Πολωνία για λουκέτο

Ετοιμάζεται και πέμπτος tour operator από τη Πολωνία για λουκέτο

Οι χρεοκοπίες των Πολωνών tour operators δεν έχουν τελειωμό.

Ο ένας μετά τον άλλο, κλείνουν οι tour operators της Πολωνίας και, σύμφωνα με επιστολή αναγνώστη μας, την οποία είχαμε αναρτήσει, την περασμένη εβδομάδα, δεν δίνουν λογαριασμό!

Μετά το Sky Club, το Alba Tour, το Africano Travel και το Blue Rays. Δικαιολογούνται αναφέροντας ότι το ένα παρέσυρε το άλλο.

Χθες 30/7/2012 και το Πολωνικό γραφείο Atena με βάση το Oświęcim.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Πολωνικού τύπου, ο tour operator Atena άρχισε να ανακοινώνει τις ακυρώσεις και αναβολές στους πελάτες του μέσω SMS και e-mail, την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Οι πελάτες του που προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία διαπίστωσαν ότι ακόμη και η ιστοσελίδα δεν ήταν διαθέσιμη.

Εκπρόσωποι του Atena διαβεβαίωσαν το γραφείο του Małopolska Marshal ότι οι πελάτες στο εξωτερικό θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν σπίτι τους χωρίς προβλήματα.

Οι αρχές της Πολωνίας παρενέβησαν στις προηγούμενες περιπτώσεις για την επιστροφή των εκδρομέων. Οι Ελληνικές επιχειρήσεις από που θα πάρουν τα χρήματά τους;;……ποιος θα παρέμβει, να βοηθήσει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.