Αρχική Συνέδρια «Διεθνές φόρουμ τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Τοσκάνης και Σαντορίνης»

«Διεθνές φόρουμ τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Τοσκάνης και Σαντορίνης»

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας στα πλαίσια προώθησης των διμερών εμπορικών συνεργασιών διοργανώνει στις 24 και 25 Ιουλίου στην Σαντορίνη επιχειρηματική αποστολή με σημαντικούς θεσμικούς φορείς του τουρισμού της Τοσκάνης Ιταλίας.
    Η Φλωρεντία και η Τοσκάνη γενικότερα αποτελούν την βαριά βιομηχανία του ιταλικού τουρισμού με σημαντικές πρωτοβουλίες προώθησης του τουριστικού προϊόντος με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ανάπτυξη και προώθηση του αγροτουρισμού της Τοσκάνης που αποτελεί πλέον βέλτιστη πρακτική.
Στόχος της δράσης αυτής είναι η γνωριμία των Ιταλών με τους Έλληνες επιχειρηματίες και φορείς του νησιού προκειμένου να συζητηθούν και δρομολογηθούν διαδικασίες αμοιβαίας συνεργασίας. Παράλληλα αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής του νησιού και του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Η ιταλική επιχειρηματική αποστολή αποτελείται από τους: Αντιπεριφερειάρχη Φλωρεντίας – Υπεύθυνο σε θέματα τουρισμού -, Πρόεδρο Ταξιδιωτικών  Γραφείων – Εμπορικός Σύλλογος Νομού Τοσκάνης -, Πρόεδρο Ομοσπονδίας Καταστημάτων Εστίασης και Τουρισμού – Εμπορικός Σύλλογος Φλωρεντίας -, Πρόεδρο Ομοσπονδίας Καταστημάτων Εστίασης και Τουρισμού – Εμπορικός Σύλλογος Νομού Τοσκάνης -, Ένωση Ξενοδόχων – Εμπορικός Σύλλογος Νομού Τοσκάνης-, Πρόεδρο Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Νομού Τοσκάνης-, Αντιπρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Νομού Τοσκάνης – Υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού -, Αντιπρόεδρο Ένωσης Super Tour Operator, Πρόεδρο Κέντρου Επιμόρφωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ταξιδιωτικά γραφεία, Επιχειρηματίες Αγροτουρισμού της Τοσκάνης. Στις συναντήσεις αυτές θα παρευρεθεί ο Εμπορικός Ακόλουθος της ιταλικής πρεσβείας κος Marco Midolo καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων κος Αθ. Ρούλιας.
Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στην Σαντορίνη την Τρίτη 24 Ιουλίου,  ώρα 11.00 στην έδρα της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους στο italia@italia.gr . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210.7213209.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.