Αρχική Γευσιγνωσία Στο Porto Carras Grand Resort τα ΒορΟινά, από την Ένωση Οινοπαραγωγών του...

Στο Porto Carras Grand Resort τα ΒορΟινά, από την Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος

Celestyal Cruises

Για πρώτη φορά, τα μέλη της Οίνοι Βορείου Ελλάδος πραγματοποιούν στη Χαλκιδική, τη γνωστή πλέον σε όλη την Ελλάδα εκδήλωση για το κρασί «Τα ΒορΟινά», σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν άμεσα με τους φίλους του κρασιού, από τη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό.

Πρόκειται για εκδήλωση γνωριμίας και γευσιγνωσίας με κρασιά και αποστάγματα  του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, όπου συμμετέχουν τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, με το διακριτικό τίτλο «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Porto Carras Sithonia – Check Availability icon

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα του τουριστικού συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012, από τις 19:00 έως τις 23:00, είναι ελεύθερη για όλους.

Οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας και να γευτούν σε κάθετη και οριζόντια γευσιγνωσία, λευκούς, ροζέ και ερυθρούς οίνους, παλαιωμένες αλλά και πειραματικές ετικέτες, νέες σοδειές, τα αποτελέσματα του τρύγου 2011, καθώς και αμπελοοινικά αποστάγματα.

Porto Carras Meliton – Check Availability icon

Παράλληλα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τα επισκέψιμα οινοποιεία του δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» για να προγραμματίσουν μελλοντικά κάποιο οινοτουριστικό ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.