Αρχική General TO TITANIA ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ “MADE IN GREECE” ΣΤΟ...

TO TITANIA ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ “MADE IN GREECE” ΣΤΟ ALL DAY GOURMET RESTAURANT OLIVE GARDEN

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ ντύνει τις βραδιές του φετινού καλοκαιριού με ένα πρωτότυπο μενού, στα πλαίσια του πρώτου φεστιβάλ γεύσης υπό τον τίτλο “Made In Greece”.

Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου, το εντυπωσιακό εστιατόριο Οlive Garden στο roof top του ξενοδοχείου ταξιδεύει τους ενοίκους του ΤΙΤΑΝΙΑ αλλά και κάθε επισκέπτη του κέντρου της Αθήνας, στις πιο αυθεντικές αλλά και πρωτότυπες ελληνικές γεύσεις.

Έτσι, το εστιατόριο Olive Garden, με την ομορφότερη ταράτσα της πόλης, θα προσφέρει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο -εκτός από τη μαγευτική θέα στην Ακρόπολη που το χαρακτηρίζει- και ένα πρωτότυπο μενού βασισμένο στα καλύτερα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα με ονομασία προέλευσης.

Το μοναδικό μενού γεύσεων, σχεδιασμένο εξολοκλήρου για το φεστιβάλ από τον Executive Chef του ξενοδοχείου Χρήστο Τσιλήρα, συμπεριλαμβάνει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα σε πρωτότυπες εκτελέσεις πιάτων.

Με γεύσεις που ποικίλλουν, από μια δροσερή Σαλάτα σπανάκι με βινεγκρέτ από βατόμουρο, σαλάμι Λευκάδος και φιστίκια Αιγίνης, σε Κατσικάκι Ελασσόνας λαδορίγανη για κυρίως πιάτο με ελιές Καλαμών, πατάτες Νευροκοπίου και φέτα Δωδώνης, έως το δελεαστικό Ραβανί με γλυκό κουμκουάτ και παγωτό καϊμάκι, το ΤΙΤΑΝΙΑ υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Με γνώμονα τη στήριξη της Ελληνικής παραγωγής αλλά και τις value for money υπηρεσίες τις οποίες υπηρετεί με συνέπεια, το ξενοδοχείο προσφέρει ειδικό εκπτωτικό πακέτο για όποιον επιθυμεί να δειπνήσει στο Olive Garden κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του πρώτου φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων “Made In Greece”.

Έτσι, μόνο με €24, μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκληρωμένο δείπνο τριών πιάτων από το μενού! (ορεκτικό & κυρίως πιάτο & επιδόρπιο της αρεσκείας σας).

Επιπλέον, για όσους επιλέξουν το Οlive Garden για το δείπνο τους, παρέχεται δωρεάν parking στο ξενοδοχείο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.