Αρχική Τουρισμός Σχεδόν το 60 τοις εκατό των Αμερικανών σχεδιάζουν να πάνε καλοκαιρινές διακοπές...

Σχεδόν το 60 τοις εκατό των Αμερικανών σχεδιάζουν να πάνε καλοκαιρινές διακοπές φέτος

Μία online έρευνα της Morpace Omnibus, σε 1000 καταναλωτές σε εθνικό επίπεδο από 15 – 22, Μαϊου έδειξε ότι το 58% των Αμερικανών θα κάνουν καλοκαιρινές διακοπές φέτος, 26% δεν σκοπεύει να κάνει, ενώ ένα 16% είναι οι αναποφάσιστοι.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχεδιάζουν τις διακοπές του καλοκαιριού, το 61% σχεδιάζουν για να ταξιδέψουν εντός των ΗΠΑ. Ορισμένοι παραθεριστές θα κάνουν και διακοπές  τα Σαββατοκύριακα. Ενώ ένα 17% σχεδιάζει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Η Omnibus Morpace διαπίστωσε επίσης ότι:
* Περίπου 42% θα κάνουν διακοπές για “περισσότερο από μια εβδομάδα” και 35% «περίπου μία εβδομάδα.”
* 51% των παραθεριστών σχεδιάζουν να μείνουν σε ξενοδοχεία, μοτέλ και πανδοχεία. Ενώ το 28% θα μείνουν με την οικογένεια ή τους φίλους.
* Ο Ιούλιος είναι ο πιο δημοφιλής μήνας για διακοπές, με το 44% των Αμερικανών να παίρνουν άδεια για καλοκαιρινές διακοπές.
* Στις καλοκαιρινές διακοπές τους οι Αμερικανοί πρόκειται να δαπανήσουν κατά μέσο όρο σχεδόν 1.850 δολάρια ανά ερωτώμενο.

Η πλειοψηφία των παραθεριστών θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα από λογαριασμούς καταθέσεων ταμιευτηρίου (72 τοις εκατό) και / ή πιστωτικές κάρτες (43 τοις εκατό) για να πληρώσουν για τις διακοπές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.