Αρχική Ξενοδοχεία Ψηφίζουμε τώρα διακοπές που συμφέρουν! Στα Louis Hotels με 20% έκπτωση και...

Ψηφίζουμε τώρα διακοπές που συμφέρουν! Στα Louis Hotels με 20% έκπτωση και 2 παιδιά δωρεάν!

Τα ξενοδοχεία Louis Hotels, αυτό το καλοκαίρι ανταποκρίνονται στη δύσκολη συγκυρία και την ανάγκη όλων να αποδράσουν από το άγχος της καθημερινότητας και να προγραμματίσουν οικονομικές πραγματικά διακοπές. Με αυτό το γνώμονα, τα Louis Hotels προτείνουν  συμφέρουσες λύσεις και προγράμματα που καλύπτoυν όλα τα γούστα, από την απόλυτη χαλάρωση, τη διασκέδαση ως και τις ήρεμες οικογενειακές στιγμές, με προσφορές και εκπτώσεις με ημιδιατροφή ή σε All Inclusive μέχρι και 20%, με τα δύο παιδιά στο δωμάτιο των γονέων εντελώς δωρεάν, για ελάχιστο αριθμό 4 διανυκτερεύσεων.

Πιο συγκεκριμένα,  σε επιλεγμένα τεσσάρων αστέρων ξενοδοχεία, όπως στο Louis Creta Princess στον πανέμορφο κόλπο του Μάλεμε στα Χανιά με το πιο οργανωμένο και χαρούμενο «τόπο» ψυχαγωγίας για παιδιά, το Santellino Mini Club και το World Family Center , οι τιμές ξεκινούν από 59€  το άτομο με ημιδιατροφή ανά ημέρα για τους μήνες Ιούλιο και Σεπτέμβριο. Το ίδιο πρόγραμμα ισχύει και για τη Ρόδο και το ξενοδοχείο Louis Colossos Beach στην Καλλιθέα, όπου επίσης προσφέρονται πακέτα με τα δύο παιδιά δωρεάν και τιμές από 69 € το άτομο σε All inclusive (συμπεριλαμβάνονται όλα τα γεύματα και ντόπια αλκολούχα ποτά). Έτσι με μόνο 138€ ανά οικογένεια ανά ημέρα εξασφαλίζεται ο απόλυτος έλεγχος στα έξοδα των διακοπών που πολλές φορές…ξεφεύγει.

Ταυτόχρονα, στα ξενοδοχεία της Louis Hotels στην Κέρκυρα προσφέρονται ειδικές τιμές ως και 20% μείον της αρχικής, ακόμη και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Το Primasol Louis Ionian Sun στην ακτή του Αγ. Ιωάννη Μελιτειέων, συμφέρει καθώς οι τιμές αρχίζουν από 102€ για τον Ιούνιο ανά οικογένεια ανά ημέρα με ημιδιατροφή. Επίσης, το Louis Corcyra Beach, σε ένα ειδυλλιακό και γραφικό σημείο στα Γουβιά, 136€ για δύο άτομα σε ημιδιατροφή, όπως και το Louis Kerkyra Golf στις Αλυκές ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και δίπλα από το κέντρο της πόλης από 126€  το ζευγάρι.

Επιπλέον, 20% καλύτερη τιμή σε πλήρη προγράμματα All Inclusive, μπορεί ο επισκέπτης να αναζητήσει στο Louis Plagos Beach στο γραφικό Τσιλιβί της Ζακύνθου, καθώς και στο Louis Zante Beach στην πιο εντυπωσιακή παραλία της Ζακύνθου, το Λαγανά, όπου έχει πραγματοποιηθεί ανακαίνιση σε όλα τα οικογενειακά δωμάτια και προσφέρονται πακέτα από 110€ το άτομο με ημιδιατροφή την ημέρα για τους μήνες Ιούλιο και Σεπτέμβριο. Τα δύο παιδιά εντελώς δωρεάν στο πρόγραμμα με ημιδιατροφή.
Να σημειωθεί ότι όλες οι πιο πάνω προσφορές ισχύουν για ελάχιστη διαμονή 4 διανυκτερεύσεων

Για κρατήσεις κάντε κλικ στο  HYPERLINK “http://www.louishotels.com” www.louishotels.com ή επισκεφτείτε τη σελίδα του Facebook των Louis Hotels για να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς για να κερδίσετε δωρεάν διακοπές!. Επίσης ενημερωθείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα των Louis Hotels για τις τρεις κατηγορίες ξενοδοχείων Premium, Boutique και Casual σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μέλος του Ομίλου Louis, με παρουσία 77 χρόνων στον τομέα του τουρισμού, η Louis Hotels με 67 χρόνια εμπειρίας στη φιλοξενίας, διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα ανακαινισμένου Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.