Αρχική Βραβεία Συνεχείς Bραβεύσεις απο TRIPADVISOR.COM & ΕXPEDIA.COM για τα ΑΜΑΖΟΝΕS HOTELS στην ΚΡΗΤΗ.

Συνεχείς Bραβεύσεις απο TRIPADVISOR.COM & ΕXPEDIA.COM για τα ΑΜΑΖΟΝΕS HOTELS στην ΚΡΗΤΗ.

 Τα AMAZONES HOTELS  στην περιοχή Χερσονήσου, Ηρακλείου Κρήτης τιμήθηκαν για μία ακόμα χρονιά με κορυφαίες διακρίσεις από παγκοσμίου φήμης Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά portals.
 
Το TripAdvisor.com απένειμε στο Amazones Villas Apartments***  στην περιοχή Σταλίδας Ηρακλείου Κρήτης  Βραβείο Αριστείας για το 2012.
“Οι  πελάτες μας με συνέπεια και αγάπη μας έδωσαν 4,5 βαθμολογία για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Amazones Villas Apartments  και το Tripadvisor.com το αναγνωρίζει ως ένα εξαιρετικό επίτευγμα.”
Μόνο στις  καλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις απονέμεται το εν λόγω πιστοποιητικό Αριστείας.

Το ίδιο πιστοποιητικό είχε απονεμηθεί το 2011 στην άλλη ξενοδοχειακή μονάδα της εν λόγω εταιρίας, το Amazones Village Suites **** στο Πισκοπιανό Χερσονήσου.

«Το Amazonesclub λαμβάνει με χαρά  τα Πιστοποιητικά Αριστείας του TripAdvisor “, δήλωσε η Κατερίνα Ψάρρη, διευθύνουσα σύμβουλος της Γ. ΨΑΡΡΗΣ ΑΕ -Amazonesclub.

«Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια αξέχαστη εμπειρία και όμορφες διακοπές στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη μας, και αυτή η διάκριση είναι η απόδειξη. Η σκληρή δουλειά μας μεταφράζεται σε θετικές κριτικές στο TripAdvisor. Οι πελάτες μας, μας αναγνωρίζουν την αδιάκοπη προσφορά μας σε όλα τα επίπεδα και μας επιβραβεύουν ανελλιπώς γι αυτό.”
«Το πιστοποιητικό του TripAdvisor του προγράμματος Αριστείας δίδεται μόνο σε εξαιρετικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, και πρόκειται για μία αναγνώριση που τους αξίζει», είπε η Christine Petersen, η πρόεδρος της TripAdvisor για τις επιχειρήσεις. “Από  κορυφαία εστιατόρια στη Βοστώνη έως τα κορυφαία αξιοθέατα στη Βαρκελώνη!  Θέλουμε να χειροκροτήσουμε αυτές τις επιχειρήσεις για την συνεχή ποιοτική προσφορά τους στους ταξιδιώτες του TripAdvisor και τους επιβραβεύουμε”, πρόσθεσε η Christine Petersen.

To Amazones Village Suites*** έχει  τιμηθεί και με το Expedia Insiders RSelect List Award of 2010 & Expedia Insiders RSelect List Award of 2011.

Η αποκλειστική αυτή επιβράβευση, περιλαμβάνει μόνο τα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα της Expedia παγκοσμίως, όπως εκτιμούνται από τα εκατομμύρια των πελατών της και από τους ειδικούς της Expedia.com.

Η Expedia αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους online ΤΟ παγκοσμίως με εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.