Αρχική Εταιρικά Νέα Ο Στέφανος Θεοδωρίδης Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΤΕΜΕΣ A.E.

Ο Στέφανος Θεοδωρίδης Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΤΕΜΕΣ A.E.

Ο Στέφανος Θεοδωρίδης Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΤΕΜΕΣ A.E.Στο πλαίσιο της διοικητικής ενίσχυσης της εταιρίας και ενόψει των σημαντικών σχεδίων ανάπτυξης, ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης αναλαμβάνει από τις 2 Μαΐου 2012 τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Ο κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος θα  συνεχίσει να κατέχει τη θέση του Προέδρου. 

Ο Στέφανος Θεοδωρίδης τα τελευταία πέντε χρόνια κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στη HYATT REGENCY στην Ελλάδα. Επίσης, έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης και μέλος του Δ.Σ της Ευρώπης και της παγκοσμίας Διοικητικής Ομάδας στη DIAGEO.

Ο Πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος δήλωσε: «Ο Στέφανος έχει πολυετή και πετυχημένη πορεία στη διοίκηση μεγάλων εταιριών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία και οι ηγετικές του ικανότητες θα οδηγήσουν  την ΤΕΜΕΣ στο επόμενο επίπεδο ανάπτυξης της».

Ο Στέφανος Θεοδωρίδης δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστώ με τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και με τους ανθρώπους της ΤEMEΣ. Σε μια περίοδο που ο τουρισμός και τα σύνθετα τουριστικά καταλύματα θα είναι από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας, η Costa Navarino έχει καταφέρει να δημιουργήσει διεθνώς, σημαντική αναγνωρισιμότητα και είναι έτοιμη να προχωρήσει τα αναπτυξιακά της σχέδια.
Είναι μεγάλη πρόκληση και ταυτόχρονα ιδιαίτερη χαρά για μένα που μου δίνεται η ευκαιρία να ηγηθώ αυτού του νέου αναπτυξιακού κύκλου σε μια τόσο σημαντική περίοδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.