Αρχική Επικαιρότητα Βγαίνουμε Αθήνα – Δείτε τις εταιρίες που συμμετέχουν

Βγαίνουμε Αθήνα – Δείτε τις εταιρίες που συμμετέχουν

Η αντίστροφη μέτρηση για τη 2η Τρίτη που «Βγαίνουμε Αθήνα» έχει ξεκινήσει, και ήδη ο τρόπος που υποδέχθηκαν οι πολίτες και οι επιχειρηματίες της πόλης την πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων, ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών αρκετά υψηλά. Δεκάδες εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Αθηναίων, προσαρμόζοντας τις τιμές τους, στο φαγητό στα 10 ευρώ το μενού, στα ποτά στα 5 ευρώ και στον καφέ στα 2 ευρώ. Τα πρώτα αποτελέσματα, εξαιρετικά θετικά για τις επιχειρήσεις εστίασης και ενθαρρυντικά για την πόλη μας, ότι είναι στο χέρι μας να την κρατήσουμε ζωντανή. 

Εν όψει της Τρίτης 22 Μαϊου, μπείτε τώρα στην ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων www.cityofathens.gr  και ενημερωθείτε για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα» τις Τρίτες, αλλά και μπείτε στη λίστα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.