Αρχική Κρουαζιέρες H Costa Cruises είναι εδώ!!! Mε 7ήμερες κρουαζιέρες που ξεκινούν από Ρόδο...

H Costa Cruises είναι εδώ!!! Mε 7ήμερες κρουαζιέρες που ξεκινούν από Ρόδο και Κρήτη και ειδικά πακέτα γνωριμίας από 399 ευρώ.

H Costa Cruises, η μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στην Ευρώπη, είναι εδώ!!!
Το κρουαζιερόπλοιο Costa Atlantica από τις 28 & 29 Ιουνίου 2012 ξεκινάει 7ήμερες κρουαζιέρες από τη Ρόδο και την Κρήτη αντίστοιχα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην Ελληνική κρουαζιέρα, καθώς και τη δυνατότητα να επιβιβαστούν Έλληνες και διεθνείς ταξιδιώτες από τα δημοφιλή λιμάνια της Ρόδου και του Ηρακλείου.
Τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο το Costa Atlantica, συνδυάζοντας κλασικούς προορισμούς του Αιγαίου, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, πραγματοποιεί κρουαζιέρες
στα Ελληνικά Νησιά & τη Σμύρνη, σε συνδιασμό με νέους προορισμούς για την κρουαζιέρα, πολλά υποσχόμενους, όπως η Σάμος και η Κως.
Ενώ το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο το Costa Atlantica πάλι με αφετηρία τη Ρόδο και την Κρήτη θα πραγματοποιήσει 7ήμερες κρουαζιέρες στους Αγίους Τόπους, την Κύπρο, την
 Τουρκία και τα Ελληνικά νησιά.
Είναι σίγουρα οι οικονομικότερες και καλύτερες διακοπές του Καλοκαιριού και του Φθινόπωρου με εκπληκτικές τιμές που ξεκινούν από 399 ευρώ τόσο για οικογένειες και μεμονωμένους ταξιδιώτες όσο και για incentives, ειδικά γκρουπ και συλλόγους.
Μια ευκαιρία να απολαύσουμε την Ιταλική κουλτούρα και αισθητική, σε συνδιασμό με Ιταλική φιλοξενία και κουζίνα από τη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στην Ευρώπη, που για 60 χρόνια προσφέρει ονειρεμένες διακοπές στους πελάτες της.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Cruisexperts Hellas,
 επιλεγμένους αντιπροσώπους της Costa Cruises για την Ελλάδα.

Πληροφορίες – κρατήσεις
Παλαιόγου Μπενιζέλου 6, 105 56 Αθήνα
Tηλ (210) 3259900, Fax (210) 3259999
www.cruisexperts.gr

Email: info@cruisexperts.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.