Αρχική Ξενοδοχεία Radisson Blu Park Hotel Αthens: Η πρώτη παρουσία της διεθνούς αλυσίδας Rezidor...

Radisson Blu Park Hotel Αthens: Η πρώτη παρουσία της διεθνούς αλυσίδας Rezidor Hotel Group στη χώρα μας

Τη νέα του επωνυμία από την 1/1/2012, Radisson Blu Park Hotel Αthens, απέκτησε το ιστορικό και πρόσφατα ανακαινισμένο πέντε αστέρων Athens Park Hotel,  εκπληρώνοντας πλήρως τις προδιαγραφές και τα standards που έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστά τα Radisson Blu, του Rezidor Hotel Group, ενός από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους διεθνώς.

Το Rezidor Hotel Group, διαθέτει περισσότερες από 415 ξενοδοχειακές μονάδες σε 65 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.  Τον Ιανουάριο του 2012, μάλιστα, προχώρησε σε στρατηγική σύμπραξη με τον καταξιωμένο όμιλο «Carlson Hotels», δημιουργώντας μία από τις πλέον παγκόσμιες «υπερδυνάμεις» στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων , την  «Carlson Rezidor Hotel Group».

Το Radisson Blu Park Hotel Athens διαθέτει  152 δωμάτια και σουίτες, 2 εστιατόρια, 1 all day lounge cafe, υπερσύγχρονες αίθουσες συνεδρίων, πλήρως εξοπλισμένο fitness center, καθώς και open air πισίνα σ’ ένα από τα πιο αμφιθεατρικά Roof Garden της πόλης. Επίσης διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 300 αυτοκινήτων.

«Παρά την πρόσφατη οικονομική κρίση και τη μεταβατική περίοδο στην Ελλάδα, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Αθήνα αντιστέκονται με θετικές προοπτικές. Με χαρά βρισκόμαστε στην Αθήνα και συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την αναπτυξιακή μας στρατηγική στην Νοτιοανατολική Ευρώπη», σημειώνει ο Kurt Ritter, Πρόεδρος & CEO του ομίλου Rezidor.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου κατά το διάστημα 2009-2010 προχώρησε σε μια εκτεταμένη ανακαίνιση όλων των δημόσιων χώρων του αλλά και της πλειονότητας των δωματίων και σουιτών του με μια μεγάλη επένδυση με κεντρικό concept τη φύση.

Με μια μοναδική urban nature αισθητική, τα 152 δωμάτια, το ιταλικό εστιατόριο “Gallo Nero”, το lounge cafe “The Oak Room”, το διάσημο και αγαπημένο στους Αθηναίους και στους επισκέπτες rooftop multi-asian restaurant “St’Astra East” με την καθηλωτική θέα  στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, καθώς και η εγγύτητα του με το πρόσφατα αναγεννημένο Πεδίο του Άρεως και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, καθιστά το νέο Radisson Blu Park Hotel Athens ιδανικό προορισμό για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες και σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των συνεδρίων κι εκδηλώσεων οι state of the art αίθουσες “Silver Forest”, “Atlantis” και προσεχώς η “Garden” φιλοδοξούν να αποτελέσουν μια εναλλακτική αλλά και μοναδική πρόταση, πάντα με κεντρικό θέμα τη φύση.

Η ιδιοκτησία και το management του 35ετους ξενοδοχείου παραμένουν στην τρίτη γενιά της οικoγένειας  Δεβερίκου.  

«Η εμπιστοσύνη που έδειξε το Carlson Rezidor Group στο ξενοδοχείο μας με την είσοδο του στην ελληνική αγορά μας ικανοποιεί και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον και τη περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού. Είμαστε βέβαιοι πως το Radisson Blu Park Ηotel Αthens, με την urban nature αισθητική του και το πρωτοποριακό του design θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση» σημειώνουν ο Βασίλης και η Μάρη Δεβερίκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.