Αρχική Αεροπορικά Νέα Indonesian Food Festival γευτείτε μια απίστευτα πλούσια γαστρονομική πανδαισία στο The Westin...

Indonesian Food Festival γευτείτε μια απίστευτα πλούσια γαστρονομική πανδαισία στο The Westin Athens

Ένα ταξίδι γεύσεων και παραστάσεων στη μακρινή παράδοση της Ινδονησίας, στο ξενοδοχείο The Westin Athens στο συγκρότημα του Astir Palace, από 19-29 Απριλίου, 2012Ένα ταξίδι γεύσεων και παραστάσεων στη μακρινή παράδοση της Ινδονησίας, στο ξενοδοχείο The Westin Athens στο συγκρότημα του Astir Palace, από 19-29 Απριλίου, 2012.

Το ξενοδοχείο The Westin Athens στο Astir Palace, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ινδονησίας, το Travel Plan, το περιοδικό Athens Insider και την Qatar Airways διοργανώνουν το Indonesian Food Festival από τις 19 -29 Απριλίου 2012.

Οι Ινδονήσιοι chefs Tomi Siswanto και Meindrabayu Sunjaya από το ξενοδοχείο Mulia Senayan στη Τζακάρτα θα ετοιμάσουν μοναδικά πιάτα που θα σας μυήσουν στον εξωτικό κόσμο της Ινδονησίας, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές  που εκτελούνται με γνήσια προϊόντα και φρέσκα υλικά από περιοχές της Ινδονησίας.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας και γνωριμίας της Ινδονησίας, ενός πολιτισμού με βαθιές παραδόσεις, καθώς επίσης και να γευτούν μοναδικά, παραδοσιακά πιάτα. Η Ινδονησία διαθέτει μια πλούσια γαστρονομική παράδοση, με συστατικά και τρόπους μαγειρέματος που αντανακλούν επιρροές από την Ινδία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Κίνα. Μερικά από τα στοιχεία της κινεζικής κουζίνας που έχουν αφομοιωθεί από την Ινδονησιακή κουζίνα είναι τα bakmi (νουντλς), τα bakso (κεφτέδες) και τα lumpia (σπρινγκ ρολς).
Απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα ή δείπνο με εξαίσια εδέσματα της Ινδονησίας. H σούπα «Kimlo solo»  με κοτόπουλο, μανιτάρια fungus  και γαρίδες, το «Nasi bali» ρύζι ατμού τυλιγμένο σε φύλλα μπανάνας, που σερβίρεται με μοσχαρίσιο φιλέτο, Μπαλινέζικα αυγά και κομμάτια από πικάντικο κοτόπουλο,  το «Tongseng beef Wagyu» φιλέτο μοσχάρι Wagyu, που σερβίρεται με λαχανικά και γλυκιά σάλτσα σόγιας, το παραδοσιακό γλυκό «Klepon» από ρύζι, γεμιστό με μαύρη ζάχαρη και πασπαλισμένο με τριμμένη καρύδα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά πιάτα της Ινδονησίας που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε.
Στο  πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή εκδήλωση  με πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ινδονησίας, την Τρίτη 24 Απριλίου. Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό μουσικό χορευτικό σόου  με ακούσματα απο παραδοσιακά όργανα, όπως το περίφημο Angklung σε συνδυασμό με παραδοσιακούς χορούς της Ινδονησίας εμπνευσμένο και απόλυτα συνυφασμένο με την κουλτούρα της χώρας.  
Ταξιδέψτε στις εξωτικές γεύσεις της Ινδονησίας  καθημερινά από τις  19:00 -00:00 και Σαββατοκύριακα  μεσημέρι από τις 12.30 – 16.00 και το βράδυ από τις 19.00 – 00.00, στο εστιατόριο Al Fresco στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου The Westin Athens στο Astir Palace Beach Resort.
Κατά τη διάρκεια του Indonesian Food Festival θα κληρωθεί ένα ταξίδι  στην εξωτική Ινδονησία. Το ταξίδι είναι χορηγία του Travel Plan  και της Qatar Airways.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.