Αρχική Μεταφορές 48ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ τη Μεγάλη βδομάδα

48ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ τη Μεγάλη βδομάδα

ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία τη Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη48ωρη Πανελλαδική απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ με έναρξη την Μ. Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και από ώρα 00.01 και λήξη την Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 και ώρα 24.00.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΝΟ η παραπάνω 48ωρη απεργία αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια της προηγούμενης 48ωρης απεργίας της Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε την 19-21 Μαρτίου 2012.
Η ΠΝΟ διαμαρτύρεται για τη διάταξη του Σχεδίου Νόμου, με την οποία θα επιτρέπεται και σε πλοία υπό σημαίες ευκαιρίας να εκτελούν περιηγητικούς πλόες με αφετηρία και καταληκτικό σταθμό ελληνικό λιμένα, καθώς και αυτή με την οποία, ο Οίκος Ναύτου παύει υφιστάμενος, με τη γνωστή μορφή που λειτουργούσε μέχρι σήμερα και διχοτομείται με υπαγωγή μέρους αυτού στον νεοιδρυθέντα ΕΟΠΥΥ.
Η Διοίκηση της ΠΝΟ απαιτεί την άμεση απόσυρση των δύο παραπάνω Σχεδίων Νόμων.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήθελα απλώς να εκφράσω την λύπη μου και την έκπληξή μου με αυτού του είδους τις αποφάσεις. Δυστυχώς οι κύριοι της ΠΝΟ δεν αναλογίζονται τα προβλήματα των συμπατριωτών τους στα νησιά, που πλήτονται από την κρίση και περιμένουν να δουλέψουν κάποιες μέρες τον χρόνο. Βλέπετε αυτοί δεν εισπράττουν κάποιο μισθό κάθε μήνα ούτε μπορούν να κάνουν απεργία για να διαμαρτυρηθούν. Αντίθετα εντατικοποιούν την εργασία τους προσπαθώντας να επιβιώσουν. Τους πειράζει να ενταχθούν στο ΕΟΠΥΥ. Ολοι αυτοί που εντάχθηκαν στο ΕΟΠΥΥ τί είναι δηλαδή? Είναι κατώτερης ποιότητας πολίτες? Τους πειράζει να πλοία με άλλη σημαία να εκτελούν πλόες στην Ελλάδα με αφετηρία και καταληκτικό σταθμό ελληνικό λιμένα. ια ποιό λόγο? Φοβούνται να εκτεθούν στον ανταγωνισμό? Είναι τουλάχιστον προδοτική αυτή η συμπεριφορά. Ας πάψουν επιτέλους να μας ταλαιπωρούν οι διάφορες συντεχνίες και ας βάλουν όλοι πλάτη μπας και σωθούμε.

  2. Αυτό που κάνει η ΠΝΟ ειναι η χαριστική βολή στα νησιά μας και στον τουρσιμό μας. Συμπεριφερονται σαν εχθροί της χώρας και του λαού.

  3. ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ; ΝΤΡΟΠΗ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.