Αρχική Εκδηλώσεις Αεροπορικό υπερθέαμα 2012 στην Καβάλα

Αεροπορικό υπερθέαμα 2012 στην Καβάλα

Tο δεύτερο Kavala Air Show, διοργανώνεται στις 22, 23 και 24 Ιουνίου 2012, μια μεγάλη και θεαματική γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Ο ουρανός πάνω από το λιμάνι της αμφιθεατρικής πόλης της Καβάλας θα γεμίσει για δύο ώρες με αεροπλάνα και υδροπλάνα στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής των «Ελευθερίων 2012»

Το πρόγραμμα των επιδείξεων περιλαμβάνει μαχητικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, πολιτικές ακροβατικές ομάδες, υδροπλάνα, αερόστατα, αλεξίπτωτα πλαγιάς, πτήσεις τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων αλλά και πολλές εκπλήξεις ιδιαίτερα για τους μικρούς μας φίλους.

Το πρωτόγνωρο αυτό αεροπορικό γεγονός διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Δήμο της Καβάλας σε συνεργασία με τον Οργανισμό λιμένα Καβάλας, τους τοπικούς φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης μαζί με την AOPA Hellas (Aircraft Owner Pilot Agency) και τo αεροπορικό κολλέγιο Egnatia Aviation ΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.