Αρχική Αεροπορικά Νέα Συνεργασία της Aegean με τα Hellenic Duty Free Shops

Συνεργασία της Aegean με τα Hellenic Duty Free Shops

Τώρα, τα μέλη του Προγράμματος Πιστότητας της Aegean, Miles&Bonus, έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν μίλια (σε αναλογία 1€ = 2 Μίλια Εξαργύρωσης) με κάθε αγορά που πραγματοποιούν στα καταστήματα Hellenic Duty Free Shops. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επιδεικνύουν στο ταμείο την προσωπική τους κάρτα Miles&Bonus προκειμένου να καταγράφεται η αγορά και να πιστώνονται τα αναλογούντα μίλια στο Miles&Bonus λογαριασμό τους.

Επιπλέον, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν τα Μίλια Εξαργύρωσης που έχουν συγκεντρώσει στο Miles&Bonus λογαριασμό τους από διάφορες δραστηριότητές τους σε δωρεάν αγορές προϊόντων στα καταστήματα Hellenic Duty Free Shops (σε αναλογία 1€ = 200 μίλια), παρουσιάζοντας την κάρτα τους στο ταμείο για την αφαίρεση των αντίστοιχων μιλίων από το λογαριασμό τους.

Η συνεργασία, σε πρώτη φάση, αφορά στα καταστήματα που βρίσκονται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και είναι στην περιοχή Intra Schengen (Hellenic gourmet, Αρώματα + Καλλυντικά, Cava, Last Minute Shopping, Luxury), στην περιοχή Extra Schengen (Cava, Luxury, Watches, Αρώματα + Καλλυντικά, Hellenic gourmet, Last Minute, Last Last Minute) καθώς και τα καταστήματα Hermes, Boggi, Folli Follie, Bvlgary, Burberry, Juicy Couture, Ermenegildo Zegna, Armani Jeans, Swatch, Extra Fashion. Σταδιακά η λίστα των αεροδρομίων και των συμβεβλημένων καταστημάτων θα εμπλουτίζεται.

Η νέα αυτή συνεργασία της Aegean με τα Hellenic Duty Free Shops εγκαινιάζεται με μία προσφορά για τα μέλη του Προγράμματος. Πιο αναλυτικά, τα μέλη θα έχουν έκπτωση 10% στις αγορές αρωμάτων και καλλυντικών από όλο το δίκτυο των Hellenic Duty Free Shops μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2012 με τη χρήση ειδικών κουπονιών.

Η διαδικασία που θα ακολουθείται είναι η εξής:
·  Κάθε μέλος του Προγράμματος θα έχει τη δυνατότητα να εκτυπώνει τα  εκπτωτικά κουπόνια μέσω της ιστοσελίδας του Miles&Bonus, και συγκεκριμένα στην ενότητα “NEA” του Miles&Bonus.
·   Με το εκπτωτικό κουπόνι και την επίδειξη της Miles&Bonus κάρτας θα γίνεται η έκπτωση 10% στο σημείο πώλησης.

Το κάθε κουπόνι δύναται να χρησιμοποιηθεί σε μια αγορά και μόνο, παρόλα αυτά όμως το μέλος Miles&Bonus δύναται να εκτυπώσει περισσότερα από ένα κουπόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.