Αρχική Εκθέσεις Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού ...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού «NEXUS»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού  «NEXUS», πού πραγματοποιήθηκε από την 29η Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου 2012, στο MEC Παιανίας (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο).
Οι εκθέτες της NEXUS ήταν κυρίως από την Ελλάδα, αλλά υπήρχε και εκπροσώπηση από το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν τα περίπτερα των Περιφερειών της χώρας μας, που έδωσαν δυναμικά το παρόν, σε συνδυασμό με τους Δήμους της Ελλάδας, ενώ σημαντική εκπροσώπηση είχαν οι Ενώσεις ξενοδόχων, τα ξενοδοχεία, τα Επιμελητήρια, τα ταξιδιωτικά γραφεία και πρακτορεία. Παράλληλα, την έκθεση συμπλήρωναν οι υπόλοιποι επαγγελματίες τουρισμού που ενίσχυσαν την προσπάθεια των περιφερειών για περαιτέρω προβολή. Το αξιοσημείωτο της έκθεσης NEXUS ήταν η σημαντική παρουσία ενώσεων και συνδέσμων Νεολαίας, που εκπροσωπούσαν αρκετά μέρη από όλη την χώρα.
Οι ίδιοι οι εκθέτες κατέθεσαν τις απόψεις τους καθώς όπως όλοι υποστηρίζουν, η έκθεση «πήγε ανέλπιστα καλά». Οι επισκέπτες που ξεπέρασαν τους 5.500 έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, για τις πλούσιες εναλλακτικές μορφές τουρισμού που διαθέτει η χώρα μας και το  πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού .
Περισσότερες από 500 b2b συναντήσεις με ξένους τουριστικούς πράκτορες πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της NEXUS 2012!
Mε τις καλύτερες εντυπώσεις και από τις δύο πλευρές ολοκληρώθηκε  το πρόγραμμα προκαθορισμένων επαγγελματικών συναντήσεων των εκθετών της ΝΕΧUS με προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες,  Οι διοργανωτές  με την υποστήριξη του Respond On Demand στην υλοποίηση του προγράμματος, προσκάλεσαν και δημιούργησαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να παρουσιάσουν οι εκθέτες σε τουριστικούς πράκτορες από 7 ξένες χώρες το τουριστικό τους προϊόν. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην καρδιά της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 500 b2b συναντήσεις των εκθετών τις δύο πρώτες μέρες λειτουργίας τη NEXUS.  Το Σάββατο δόθηκε η ευκαιρία και σε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και τουριστικούς προορισμούς,  που δεν συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση, να συναντηθούν με τους προσκεκλημένους τουριστικούς πράκτορες οι οποίοι εκπροσωπούσαν γραφεία από την Βουλγαρία, Ουκρανία, Γερμανία, Αγγλία, Ρουμανία, Ολλανδία και  Πολωνία.
Με την πραγματοποίηση του προγράμματος b2b συναντήσεων, η NEXUS  έθεσε τις βάσεις για την καθιέρωση μιας έκθεσης  που παρουσιάζει ποικίλες μορφές τουρισμού στους επισκέπτες της και δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες της να εξετάσουν τις δυνατότητες συνεργασίας και προσέλκυσης νέων συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.