Αρχική Επικαιρότητα Σε μία σειρά διεθνών και εγχώριων εκδηλώσεων θα συμμετάσχει η εταιρεία EuroCharity...

Σε μία σειρά διεθνών και εγχώριων εκδηλώσεων θα συμμετάσχει η εταιρεία EuroCharity το 2012

EuroCharityΣε μία σειρά διεθνών και εγχώριων εκδηλώσεων θα συμμετάσχει η εταιρεία EuroCharity το 2012, σε Λονδίνο, Ντουμπάι, Λουγκάνο, Βραζιλία, Ζυρίχη, Μακάο και Αθήνα. Η EuroCharity δίνει και φέτος το δυναμικό «παρών» σε όλα τα σημαντικά διεθνή γεγονότα, είτε ως Media Partner είτε ως Υποστηρικτής, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις ως εκθέτης ή ομιλητής.

Η συμμετοχή της EuroCharity σε αυτές τις διεθνείς εκδηλώσεις αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, θέλοντας να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Έχοντας ως αποστολή να καταστεί το κορυφαίο Ευρωπαϊκό δίκτυο αειφόρου ανάπτυξης, από την ίδρυσή της το 2006 μέχρι σήμερα,  έχει συμμετάσχει και έχει υποστηρίξει μία σειρά από διεθνώς αναγνωρισμένες εκδηλώσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Αμερική. Ανάμεσα στους διοργανωτές εκδηλώσεων που έχουν εμπιστευτεί τη EuroCharity για την επίσημη επικοινωνία ή υποστήριξη των συνεδρίων τους είναι οι: Διεθνής Διαφάνεια (Transparency International), Ethical Corporation, SOCAP/Europe, Economist Conferences, FT Global Conferences & Events, TBLI Conference B.V., Great Place to Work® Institute, Microsoft Ελλάς, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνικό Δίκτυο του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ (Global Compact Network Hellas) και πολλοί άλλοι.

Η EuroCharity οργανώνει, (συν)διοργανώνει, υποστηρίζει και συμμετέχει σε επιλεγμένα συνέδρια, εκθέσεις, εκδηλώσεις και βραβεία, με στόχο να βοηθήσει τα μέλη της να επικοινωνήσουν τις αξίες τους, το όραμά τους, τις δραστηριότητες και το αειφόρο προφίλ τους στα ενδιαφερόμενα μέρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.