Αρχική Sports Χορευτές από το Βρότσλαβ θα ζεσταίνουν τους φιλάθλους πριν τις αγώνες UEFA...

Χορευτές από το Βρότσλαβ θα ζεσταίνουν τους φιλάθλους πριν τις αγώνες UEFA EURO 2012™.

Χορευτές από το Βρότσλαβ θα ζεσταίνουν τους φιλάθλους πριν τους αγώνες UEFA EURO 2012™. Πολλά νέα άτομα ονειρεΧορευτές από το Βρότσλαβ θα ζεσταίνουν τους φιλάθλους πριν τις αγώνες UEFA EURO 2012™.ύονται να μπορέσουν να χορέψουν στα πρωταθλήματα της Ευρώπης UEFA EURO 2012™.

Ακριβώς σ’αυτό πιστεύουν οι ταλαντούχοι νέοι οι οποίοι ήρθαν χορεύοντας στο κάστινγκ. Ως αποτέλεσμα επιλέχθηκαν 100 οι καλύτεροι χορευτές. Τώρα το καθήκον τους είναι να ζεσταίνουν τους εκατοντάδες φίλαθλους αλλά και τους και χιλιάδες θεατές μπροστά στην τηλεόραση και να τους κάνουν να νιώσουν την αθλητική ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο του Βρότσλαβ .

Τελετές έναρξης στο Βρότσλαβ θα πραγματοποιούνται πριν κάθε αγώνα του UEFA EURO 2012. Κάθε παράσταση θα διαρκεί έξι λεπτά και αποτελείται από 2 κομμάτια. Ένα αφιερωμένο στην πόλη και στα χαρακτηριστικά του Βρότσλαβ, της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ο στόχος του δεύτερου κομματιού είναι να υπογραμμίζονται οι βασικές αξίες και ιδέες της UEFA όπως: το τίμιο παιχνίδι, η ενότητα και το πάθος. Ο χορογράφος και κριτικός, ο Χριστόφορος Μάζουρ, προτείνει η χορογραφία να μοιάζει με το χορό του δρόμου. Οι χοροί θα περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά του χιπ-χοπ και το ρυθμό του χάους.

Βεβαιώνεται επίσης ότι κατά τη διάρκεια του σόου πολύ σημαντικά θα είναι τα χρώματα, τα σύμβολα και οι σημαίες. Πάνω απ’ όλα πρέπει να πούμε ότι οι χορευτές είναι πάρα πολύ ταλαντούχοι κι έχουν τόσο πολύ πάθος για το χορό, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους θεατές και τους φιλάθλους στο στάδιο.

Αυτό το συμβάν θα είναι εξαιρετικό για τους χορευτές (ερασιτέχνες). Είναι μια καλή ευκαιρία για προπόνηση με τους καλύτερους χορευτές και χορογράφους και να αυξήσουν τα προσόντα τους. Ως ανταμοιβή θα δούν τα πιο μεγάλα αστέρια του ποδόσφαιρου να παίζουν στο καινούργιο στάδιο του Βρότσλαβ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.