Αρχική Εκδηλώσεις Ημερίδα με τον τίτλο «ο Τουρισμός & Εγώ» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη...

Ημερίδα με τον τίτλο «ο Τουρισμός & Εγώ» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Κυπαρισσία

Η Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας Ν. Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει ημερίδα προς τους μαθητές Ενιαίου Λυκείου Κυπαρισσίας με τίτλο «ο Τουρισμός & Εγώ» στις 28/03/12 και ώρα 11:30 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας «Αλέκος Παπαδόπουλος» στο ΤΕΕ Κυπαρισσίας . Ομιλητές : Έλενα Γκίκα , Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στο Costa Navarino, Γεώργιος Τσιχριτζής , πρόεδρος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Καλαμάτας, Κώστας Ανδριανόπουλος , Δ/ντης στο Electra Hotel & Spa στην Καλαμάτα , καθώς και μέλη της Ένωσης .
Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε με σκοπό να ενημερωθούν οι μαθητές αναφορικά με την δυνατότητα εύρεσης εργασίας στον χώρο του Τουρισμού, να προβληματιστούν σχετικά με την σταδιοδρομία τους και  να βοηθηθούν στην επιλογή επαγγέλματός τους ώστε να μην βρεθούν σε πιθανά εργασιακά αδιέξοδα στον μέλλον. Εντάσσεται δε στα πλαίσια των στόχων  της Ένωσης για την ευαισθητοποίηση  της κοινωνίας σε θέματα Τουρισμού  και την καλλιέργεια Τουριστικής συνείδησης , δεδομένου ότι ο Τουρισμός είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς,  αν όχι ο σημαντικότερος, της Ελληνικής οικονομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.