Αρχική Ιστιοπλοΐα Ιστιοπλοϊα: Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΝΔ Ελλάδας & Ιονίου Optimist και Laser 4,7

Ιστιοπλοϊα: Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΝΔ Ελλάδας & Ιονίου Optimist και Laser 4,7

Διεξήχθη με επιτυχία το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΝΔ Ελλάδας & Ιονίου Optimist και Laser 4.7, στις 23 -25 Μαρτίου, στο Κιάτο. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη, έλαβαν μέρος 121 αθλητές.
Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές για τους μικρούς αθλητές λόγω της άπνοιας, ωστόσο την τελευταία ημέρα, με μέτρια ένταση ανέμου, ολοκληρώθηκαν οι ιστιοδρομίες.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές Αργυρίου Αχιλλέα-Βασίλειο, Γεωργόπουλο Λάμπρο, Καρπούζα Βασίλειο-Πέτρο, Κουλουμπή-Καλογερόπουλο Αριστοτέλη, Τσακαρισάνο Διονύσιο, Τσαπάρα Σταύρο-Παναγιώτη, Σιώκο Ιωάννη, Χάχαλη Βασίλειο και Χρυσοβιτσάνου Διονυσία στην κατηγορία Optimist και τις αθλήτριες Δανιά Κωνσταντίνα και Ζωγοπούλου Ελένη στην κατηγορία Laser 4,7.
Ο αθλητής Σιώκος Ιωάννης κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Optimist 11χρονων και ο Αργυρίου Αχιλλέας-Βασίλειος βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στην εθνική ομάδα Optimist 2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.