Αρχική Αεροπορικά Νέα Χάος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, συνεχίζεται και τη Τετάρτη η απεργία του...

Χάος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, συνεχίζεται και τη Τετάρτη η απεργία του προσωπικού εδάφους

Χάος επικρατεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με περισσότερες από 230 πτήσεις να έχουν ακυρωθεί μέχρι στιγμής, καθώς το προσωπικό εδάφους απεργεί.

Η ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες όλων των εταιρειών είναι μεγάλη, πρωτίστως όμως για αυτούς της Lufthansa που αναγκάστηκε να ακυρώσει συνολικά 100 πτήσεις της από και προς το γερμανικό αεροδρόμιο.

Η διαχειρίστρια εταιρεία Fraport AG τονίζει πως το σωματείο εργαζομένων GdF, που είχε ανακοινώσει ότι η απεργία θα τερματιζόταν το πρωί της Τρίτης, σε νεώτερη ανακοίνωσή του επέκτεινε την δυναμική διαμαρτυρία του τουλάχιστον ως την Τετάρτη. Τα αιτήματα των απεργών σχετίζονται με την υπογραφή νέας σύμβασης εργασίας, με τις σχετικές διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης της Fraport και αυτής του GdF να ναυαγούν την περασμένη Πέμπτη.

Πάντως η απεργία  αφορά μόνο σε πτήσεις εσωτερικού και εντός των ορίων της  Ευρωπαϊκής ηπείρου, καθώς οι εργαζόμενοι  εξυπηρετούν κανονικά τις υπερατλαντικές πτήσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.